Keskiviikkona kajahtaa jälleen, kun viime kauden mestari Kokkolan Tiikerit saapuu lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen Loimaalle. Joulukuun alussa Hurrikaani-Loimaa otti Tiikereistä hienon 3-2-voiton, mutta oli lähellä jäädä täysin ilman pisteitä, sillä Tiikereillä oli kahden voittoerän jälkeen ottelupallo neljännessä erässä. Hurrikaani hoiti sen ja käänsi lopulta sekä neljännen, että viidennen erän itselleen.

Kokkolan Tiikereiden joulukuu on ollut Hurrikaanille koettua tappiota lukuun ottamatta varsin menestyksekäs. Mestaruusliigassa kokkolalaiset ovat voittaneet pukkia odotellessa Leka Volleyn 3-0, Riennon 1-3 ja selvittäneet itsensä Suomen cupin välieriin. Joulukuun toinen tappio tuli kotipelissä kovakuntoista Sampoa vastaan.

Hurrikaanin kuntopuntari näyttää joulukuussa kuutta pelattua ottelua ja viittä voittoa. Ainoa tappio tuli VaLePalle edellisessä kotimatsissa.

Tiikereille apua loukkaantuneiden listalta

Tiikerit palannee keskiviikkona peruspermanenttiinsa, kun joulukuun alussa sormivamman vuoksi penkillä ollut Antti Leppälä palaa toiseksi keskariksi Loimaalla hienon pelin pelanneen Michael Hatchin paikalle. Yleispelaajina ovat viime otteluissa pelanneet Enderwin Herrera ja Robert Seppänen, joka on sysännyt kanukki Steven Huntin mölönurkkaukseen.

Viime ottelussa Hurrikaani oli vaikeuksissa hakkuri Antti Ropposen ja keskipelaaja Antwain Aguillardin kanssa. Molemmat syöttivät Hurrikaani-kentästä kolme ässää, ja kumpikin kunnostautui myös torjuntapelissä, jossa he yhteensä keräsivät kahdeksan Tiikereiden 12 torjuntapisteestä.

Onko Hurrikaanilla syytä tuulettaa keskiviikkona?

Hurrikaanilla petrattavaa ensimmäisestä kohtaamisesta

Hurrikaani-Loimaa oli kuun alussa Kokkolan Tiikereitä vastaan normaalia vaisumpi eikä oikeastaan kukaan pelaajista päässyt omalle tasolleen. Mm. Mikko Oivanen teki ottelussa teholukemat 28/+12, mikä kertoo huippuhakkurin olleen kaukana normaalitehoistaan. Myös vastaanottopelissä oli tavallista suurempia vaikeuksia. Keskiviikkona nähdään, olivatko nämä em. ongelmat satunnaisia vai johtuivatko ne Tiikereiden hyvyydestä. Samalla nähdään, onko Hurrikaani ”täynnä Trentinoa” vai onko joukkue pystynyt asennoitumaan tärkeään liigamatsiin sen vaatimalla vakavuudella. Mestarien kaataminen ei ole jokapäiväinen juttu eikä se onnistu puolivaloilla.

Mestaruusliigan huippuottelu Hurrikaani-Loimaan ja Kokkolan Tiikereiden välillä käynnistyy keskiviikko-iltana Loimaan liikuntahallissa kello 18:30. Liput matsiin totutusti 15€. Tervetuloa kannustamaan Hurrikaani voittoon!

LUE MYÖS

CEV-cupin seuraavan kierroksen ottelun lipunmyynti alkaa Tiikerit-ottelussa!

– Hurrikaani tiedotus