Hurrikaani-Loimaa eteni CEV-cupissa seuraavalle kierrokselle, kun joukkue haki hienon 3-1 -vierasvoiton Bulgariasta Dobrudja 07 Dobrichin vieraista. Seuraavalla ottelukierroksella keltamustat kohtaavat italialaisen lentopallojätin, kun Trentino Volley tulee vastaan kaksi osaisessa ottelusarjassa.

Torstaina 05.01.2017 pelattavaan Hurrikaani-Loimaa – Trentino -ottelun pääsylippujen ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 28.12. pelattavassa Hurrikaani-Tiikerit -ottelussa. Tällöin kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa oma paikkansa. Myös muut voivat ostaa lippuja tuolloin. Myynti vain käteisellä 28.12.

Liput tulevat yleiseen myyntiin Ennakkolipussa ja Loimaan Prismassa torstaina 29.12. alkaen aamulla klo. 8.00. Tuolloin myös lunastamattomat kausikorttipaikat tulevat myyntiin vapaasti. Uutuutena paikkalippuja myydään myös D-katsomoon (pääkatsomosta katsoen oikean puoleinen pääty).

Liput ovat halvempia, mikäli hankit ne Hurrikaanin ja Kokkolan Tiikereiden välisestä Mestaruusliigan ottelusta keskiviikkona.

Lippujen hinnat Trentino-otteluun:

– Liput ovelta: Aikuiset 20 euroa. Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 15 euroa, sekä lapset (12-17-vuotta) 8 euroa.

– 28.12. Hurrikaani-Tiikerit -ottelussa tuntia ennen ottelun alkua: Aikuiset 18 euroa. Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 13 euroa, sekä lapset (12-17-vuotta) 8 euroa.

– Ennakkolipussa ja Loimaan Prismassa: Aikuiset 18 euroa. Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 13 euroa, sekä lapset (12-17-vuotta) 8 euroa.

– Hurrikaani tiedotus