Sunnuntainen ystävänpäivä on juuri sopiva Hurrikaanin kotipeli, jossa vastaan  asettuu Olli Kuoksan valmentama Etta Oulusta. Kuoksan valmennustyyli on kaikille lentopalloihmisille hyvin tuttu. 34-vuotias Kuoksa valmentaa nyt kuudetta kautta Ettaa ja jälki on ollut rajallisilla resursseilla operoivalle seuralle joka vuosi vähintäänkin tyydyttävä. Kuoksa luottaa tiukkaan puolustus- ja torjuntapelaamiseen. Tämän vuotinen joukkue on rakennettu hiukan eri tyylillä kuin aikaisemmat Kuoksan joukkueet. Tällä kaudella joukkue myös hyökkää rohkeasti ja tehokkaasti. Siltä löytyy liigan yksi kovimmista kolmikoista: Eetu Pennanen (397pist.24S, 28T) – Anssi Hakala (303pist.7S,26T) – Dean Bittner (342pist.16S,30T). Tämä kolmikko on ollut liekeissä lähes jokaisessa liigaottelussa. Trion on saldonnut yhteensä 1042pistettä, yli 85% joukkueen pisteistä, syöttänyt 47 ässää, 66% kaikista joukkueen ässäsyötöistä ja torjunut 84kertaa, 64% Ettan torjunnoista. Tämän kolmikon myötä joukkue voittaa tai häviää. Myös Hurrikaani tietää tämän. Mutta miten kolmikko otetaan kiinni, on toinen juttu. Kolmikon mielenkiintoisin on 23-vuotias Pennanen, joka siirtyi Riennosta täksi kaudeksi Ouluun. Maisemanvaihdos on ollut uran kannalta hyvä. Kuoksa on saanut lyhyestä (183cm) laiturista kaikki tehot irti. Pennasen pelaamista huokuu itseluottamus ja on pelaajaprofiililtaan Kuoksan sielunmaiseman prototyyppi. Kolmikosta paluun Suomeen tehnyt jenkkihakkuri Bittner on olkapääleikkauksen jälkeen vasta toipumassa täyteen pelikuntoon. Mieheltä voidaan jatkossa odottaa vieläkin kovempaa tulosta. Tällä hetkellä Bittner vasta hakee parasta kuntoaan, mutta on jo nyt yksi liigan parhaita hakkureita. Kolmikosta kokenein on Hakala. 31-vuotias optikko on analyyttinen, fiksusti pelaava ja tunnollinen puolustava yleispelaaja. Tälle kaudelle Hakala on saanut tulosta myös hyökkäyssuuntaan. Miehen vahva biitsi-tausta tuo peliin teknistä osaamista ja vahvaa vastaanottopelaamista. Mies on Ettan henkinen johtaja, jonka harteille on jälleen kerran lastattu suuria odotuksia.

Keskinäiset kohtaamiset joukkueiden välillä ovat olleet aina kiihkeitä. Hurrikaani on ollut otteluissa lievästi voitollisempi, Hurrikaani on voittanut 12 kohtaamista ja Etta 8. Edellisen kerran Etta on poistunut Loimaalta voitto taskussa 6.10.2013. Kaikkiaan otteluista on kuusi mennyt viidenteen erään saakka.

Molemmat joukkueet pelaavat lauantaina, Hurrikaani Tampereella ja Etta Valepan vieraana. Joten sunnuntain peliin tullaan samoista asetelmista. Kotijoukkueella on lievä etu siinä, että laajempi materiaali antaa Nicola Giolitolle isommat mahdollisuudet kierrättää pelaajia. Kuoksan työkalupakissa ei niin paljon ole työkaluja, joten pelätty Pennanen-Hakala-Bittner- kolmikolla saattaa jalka painaa jos Loimaalla mennään viidenteen erään saakka. Kotijoukkue on ennakkosuosikki, mutta Kuoksan joukkue on aina syttynyt Loimaalla- AINA.

-Hurrikaani tiedotus-