Alkava Mestaruusliigakausi tarjoilee penkkiurheilijoille enemmän pelejä kuin koskaan. Kun viime kaudella runkosarjassa pelattiin 32 ottelua, tulevalla sesongilla määrä on 36. Toisin sanoen, Hurrikaani pelaa 18 koti- ja 18 vieraspeliä. Sarja muodostuu nelinkertaiseksi ja joukkuemäärä on viime kauden yhdeksän sijaan kymmenen. Uutena joukkueena liigassa nähdään joensuulainen Karelian Hurmos. Joukkue, joka käväisi viime kaudella Loimaalla Suomen cupin välierässä.

– Lähes kaikki joukkueet olivat yksimielisiä siitä, että nelinkertainen sarja on paras mahdollinen tässä tilanteessa, Hurrikaanin johtokunnan jäsen Jaakko Haltia kommentoi.

Mestaruusliiga alkaa Hurrikaanin osalta 26.9. ja päättyy 13.3. Runkosarja on nyt pari viikkoa pidempi kuin viime kaudella, joten valtavia otteluruuhkia ei synny.

– Meidän osalta otteluohjelma on erinomainen. Kausi alkaa Valepa- ottelulla ja samoin runkosarja päättyy Valepa- kohtaamiseen, toiminnanjohtaja Anssi Rämö hykertelee.

Hurrikaanin otteluohjelma luettavissa kokonaisuudessaan: www.hurrikaani.fi/uutiset/ottelut/

Suomen cup pelattaneen viime vuosien tapaan samalla kaavalla. Täyttä varmuutta asiasta ei vielä ollut, mutta Rämö pitää enemmän kuin todennäköisenä, että samalla kaavalla ratkaistaan Suomen cupin mestari kuin aiemminkin.

Ottelumäärä ei Hurrikaanin kohdalla juurikaan kasva, sillä jo aiemmin seurajohto ilmoitti joukkueen jättäytyvän pois kansainvälisistä peleistä. Näin joukkueeseen kohdistuneesta ottelumäärästä putosi vähintään kaksi ottelua.

 

Kausikortit liikkeelle elokuussa

Kausikorttimyynti alkaa elokuun alussa samalla tavalla kuin aikaisempina vuosina. Paikkavarattu kausikortti maksaa 220€ ja ”numeroimaton” kausikortti 100€ (kampanjakortti, rajoitettu myyntiaika). Vaikka kotipelejä on kaksi enemmän, seurajohto halusi säilyttää entiset hinnat. Seura tiedottaa tarkemmin heinäkuun aikana, milloin myynti polkaistaan liikkeelle.

-HurrikaaniMedia-