Jankko Lentopallon oma kasvatti Peter Vuorinen (20-v./180cm) jatkaa Hurrikaanin liberona uudella 2-vuoden jatkosopimuksella. 6-vuotiaana lentopalloharrastuksen aloittanut Vuorinen aloittaa tulevalla kaudella jo 4. kautensa sopimuspelaajana Hurrikaanin riveissä. Viime sesonki oli nuorella loimaalaiselle läpimurtokausi. Vastuun kasvaessa Vuorinen lunasti paikkansa ja nousi Mestaruusliigan liberoiden eliittiin.

– Hienoa, että pääsee taas edustamaan Hurrikaania myös tulevina kausina! Oman kylän poikana tämä on iso juttu minulle. Tullaan entistä kovemmalla ryminällä takaisin pelikentille syksyllä. Nyt treenataan kesä ensin kovaa, libero Vuorinen kertoo.

Hurrikaanin toimistolla ollaan tyytyväistä miestä.
-Peterin jatko omassa kotiseurassa on iso juttu koko lentopalloilevalle kaupungille. Oma kasvatti ei ole itsestään selvyys tänä päivänä kun puhutaan ammattiurheilusta. Peterin kaltainen nuori pelaaja tuo uskoa myös junioripolulla tällä hetkellä pelaaville junnuille. Junioreilla on erittäin tärkeää olla Peterin kaltaisia idoleita liigakentillä, tyytyväinen toiminnanjohtaja Rämö kertoo.

Joukkueen rakentaminen on paria palasta vaille valmis. Näiden palasten lukkiutumista odotellaan jo lähipäivinä. Laakereilla ei päästä siltä makaamaan, sillä joukkue on aloittanut jo tällä viikolla kesätreenaamisen tuttuun tyyliin legendaarisessa Hirvihovissa.