Hurrikaanin passari Santeri Välimaan kesä on ollut poikkeuksellinen, jos sitä vertaa aikaisempiin kesiin. Mies valmistautuu neljänteen kauteen Hurrikaanissa saviseudulla. – Olen ollut lähes koko kesän Loimaalla, aikaisemmin ajelin kotipuoleen Kauhavalle viikonlopuiksi, mutta nyt ei ole ollut aikaa, Välimaa paljastaa. Välimaa on Jankko Lentopallolla kesätöissä, ja siltä osin Jankko on pitänyt miehen kiireisenä. – Olen ollut mukana vetämässä lasten liikuntaleirejä, sekä valmentamassa Jankon C- ja A- junnupoikia, sekä naisten puolella B- tyttöjä ja Jankon naisten edustusjoukkuetta. – Varsinkin lasten kanssa touhutessa hienointa on ollut nähdä se liikunnan riemu, joka lasten kasvoilta näkyy, nuori mies tunnelmoi.

Nyt neljänteen kauteen Hurrikaanissa valmistautuva Välimaa ehti päättyneen liigakauden jälkeen reiluksi viikoksi myös miesten maajoukkuerinkiin, josta kesäharjoittelukausi lähti miehen omien sanojen mukaan liikkeelle. – Oli hyvä startti kesään, kun sai olla mukana maajoukkueringissä. – Sen jälkeen oli helppo aloittaa treenaaminen ensin yksin, ja sen jälkeen joukkueen kanssa.

Hurrikaani- joukkueessa on tällä hetkellä kolme uutta pelaajaa: Miro Haapaniemi, Atro Berg ja Nooa Marttila. Kaikki kolme ovat passarin mukaan sopeutuneet erinomaisesti joukkueeseen. – Kolmikko on oikein energinen ja päässyt hienosti sisälle meidän harjoituskulttuuriin. Ja kolmikon myötä kilpailutilanne joukkueessa on todella kova, 21- vuotias passari paljastaa.

Tunnetusti Suomen kesä on lyhyt ja täynnä erilaisia festareita. Luulisi, että nuori Välimaa kaipaisi kavereidensa tapaan festarihumuun, mutta näin ei kuitenkaan ole. – En ole festareille ehtinyt, enkä ole kovinkaan paljon myös kaipaillut. – Hiukan ajatuksissa oli, että kesän lopulla jonnekin menisi käymään, mutta saa nähdä, mies pohtii.

Tulevasta kaudesta tulee Välimaalle erilainen, sillä luottoratsu Antti Ropponen siirtyi Sveitsiin, ja Välimaan pitää nyt tarjoilla passia uudelle hakkurille. Tässä vaiheessa myöskään Välimaalla ei ole vielä tietoa, minkälainen hakkuri hänen vierelle löytyy. – Totta kai olisin halunnut ”Ranen” (Antti Ropponen) kanssa jatkaa, mutta pelaajan kannalta on hienoa, että pääsee nyt yrittämään ulkomailla. – Innolla odotan, minkälainen hakkuri tulee korvaamaan Antin.

Hurrikaani ja Välimaa harjoittelevat tällä hetkellä omatoimijaksolla ja kokoontuvat joukkuetreeneihin 8. elokuuta. Sitä ennen, 6.8. uudistuneen Hurrikaanin voi bongata Rompepäiviltä.

 

-HurrikaaniMedia-