Hurrikaani – Valepa 0-4 (20-25,17-25,27-29,21-25)

 

Hurrikaani- Loimaa ja Valepa Sastamala tarjoilivat Kosken liikuntahallin yleisölle tyypillisen harjoituskauden lentopallo- ottelun. Molemmille joukkueille sattui virheputkia ja ns. helppoja virheitä, mutta rutinoituneemmalle Valepalle vähemmän. Paras esimerkki omista virheistä oli kolmannen erän lipuminen Valepalle. Kolmannessa erässä Hurrikaanilla oli useampi eräpallotilanne, mutta ne kariutuivat omiin syöttövirheisiin.  – Kaveri osasi pelata kokemuksen ansiosta hyvin. Me vielä haetaan sitä omaa pelityyli, Jussi Heino summasi. Hurrikaanin pelissä oli paljon hyvää, vaikka se ei erävoittoon saakka riittänytkään. Uusi hakkuri Kristers Dardzans osoitti olevansa pelimies. Latvialainen pommitti laidasta vahvasti ja myös aloitussyöttö tulee olemaan vahva täsmäase kauden alkaessa.

Heino kierrätti kokoonpanoaan rohkeasti ja peliaikaa sai lähes koko joukkue. Kun Luka Marttila on edelleen poissa kokoonpanosta, pikkuveli Nooa on ottanut isoveljen paikan toisena pelaavana yleispelaajana. Tänäänkin Marttila osoitti pelirohkeutta, mutta kokemattomuus näkyy vielä otteissa. – Tehtiin joukkueena aika paljon hätäisi ratkaisuja, mutta kaikkiaan pelimme parani koko ajan, Hurrikaaniluotsi kertasi.

Yksi Hurrikaanin positiivisista yllättäjistä oli keskipelaaja Miika Haapaniemi, joka kentälle päästyään onnistui hyvin. – Meillä väheni pelin loppua kohden virhemäärä ja päästiin paremmin peliin mukaan, Kuortaneelta saapunut Haapaniemi mietti. Haapaniemen mukaan ennen kuin kausi alkaa, pitää omasta ja joukkueen pelaamisesta vielä karsia turhia virheitä pois.

Hurrikaani pelaa alkavalla viikolla peräti kolmesti. Keskiviikkona Oripäässä se kohtaa Tuto Volleyn ja perjantaina Loimaalle saapuu Akaa- Volley. Päivää myöhemmin joukkueet kohtaavat Akaassa uudessa palloiluhallissa.

 

-HurrikaaniMedia-