Raision Loimun kasvatti, yleispelaaja Väinö Rahko on solminut kahden vuoden sopimuksen Hurrikaani- Loimaan kanssa. 22- vuotias ja senttiä vaille parimetrinen Rahko pelasi itsensä viime kaudella Mestaruusliigan eliittiin. Viisi kautta Loimussa pelannut yleispelaaja tunnetaan tasaisena suorittajana, mutta viime kaudella Rahkon otteisiin tuli lisää räjähtävyyttä, ja sitä kautta liigan oma piste- ennätys meni uusiksi. – Väinö on helvetin hyvä jätkä, odotan häneltä, että ottaa yhden stepin eteenpäin ensi kauden aikana, Olli Kuoksa kommentoi uusinta pelaajaansa. Kuoksa on peräänkuuluttanut tämän kauden joukkuetta kootessa, että kaikilla pelaajilla pitää olla halua tulla ja pelata Hurrikaanissa. – Väinön kohdalla arvot ja ajatukset ovat sellaiset, mitkä sopivat Hurrikaanin ajatusmaailmaan.

Nuoren miehen liigakausi päättyi lopulta katkeraan tappioon pronssipelissä, mutta henkilökohtaisesti kausi oli menestys. – Viime kesänä panostin todella paljon fysiikkaan ja sitä kautta tuli onnistumisia, yleispelaaja miettii. Runkosarjassa 307 pistettä oikeutti Loimun sisäisessä pistepörssissä kolmanteen sijaan. Sen lisäksi, Rahko osoitti pudotuspelikevään aikana, että miehen henkinen kantti kestää painepelejä. – Halusin tutuista ympyröistä pois ja saada uusia haasteita, kaikki viisi ensimmäistä liigakautta Loimussa pelannut Rahko paljastaa. Hurrikaanissa miestä kiinnostaa hyvä organisaatio ja valmennus. Yleispelaaja myöntää, että hiukan jännittää myös se, miten uuden passarin kanssa lähtee yhteispeli liikkeelle. Tähän saakka uralla hänelle passeja on tarjoillut pelkästään toinen Loimu- kasvatti Tomi Saarinen.  – Tiedän, minkälainen valmennuskaksikko Hurrikaanissa on, mikä auttoi päätöksessä lähteä Raisiosta. – Samalla kyselin kavereilta, minkälaista on ollut pelata Hurrikaanissa, ja se palaute vakuutti minut.

Rahko käy Loimaalla kesän ajan harjoituksissa ja muuttaa Loimaalle elokuussa. Hurrikaanin joukkue alkaa olemaan ensi viikon jälkeen koossa. Isoimmat palaset joukkueen kokoamisen suhteen alkavat loksahdella paikoilleen.

-HurrikaaniMedia-