Hurrikaanin joukkueessa jatkuu viime kaudella tuttu kahden australialaispelaajan kiintiö. Harrison Peacockin ja Luke Smithin lähdettyä isompiin liigoihin, pitää kengurumaan lentopalloa esillä kaksikko Max Staples (194cm,22v) ja uusimpana Thomas Ewen Douglas-Powell (194cm,24v). Staplesin tapaan myös Douglas-Powell (D-P) on tuttu pelaaja Australian maajoukkueessa. D-P on ehtinyt urallaan pelaamaan jo 97 maaottelua. – Sain Harryn ja Luken kautta tarvittavat tiedot Hurrikaanista. Molemmat kaverukset kehuivat seuraa, organisaatiota ja suomalaista Mestaruusliigaa. Uskon, että Hurrikaani ja Loimaa on minulle oikea valinta, D-P perustelee. Tämän lisäksi D-P: n ratkaisussa painoi se, että maajoukkuekaveri Staplesin saapuu myös Loimaalle. – Haluan myös voittaa ja tiedän, että Hurrikaanissa se on mahdollista.

D-P on aloittanut ammattilaisuransa Kanadassa, jossa vierähti kaikkiaan viisi kautta. Samalla yleispelaaja suoritti opintoja, mutta Eurooppaan siirryttyä mies on keskittynyt täysin ammattilaisuraansa. Euroopassa D-P on pelannut Italiassa ja Belgiassa. Viime kaudella Antwerpenin joukkueessa D-P: n seurakavereina oli muun muassa Elvis Krastins ja Sauli Sinkkonen. – Saatiin erittäin hyökkäysvoittoinen yleispelaaja. Kausi näyttää, miten saamme miehestä kaiken potentiaalin irti, mietti Lauri Rantanen. Päävalmentaja myöntää, että molemmat uudet australialaispelaajat jäljittelevät samaa kaavaa, jota pelaajahankinnoissa on tänä kesänä totuttu näkemään. Eli, verrattain nuoria, mutta kansainvälisesti jo kokeneita pelaajia

Hurrikaanin passarin etsintä oli lähes varma, mutta kalkkiviivoilla pelaaja liukeni muualle. Nyt Rantanen ja pelaajakoordinaattori Jukka Vehviläinen joutuvat jatkamaan passarimetsästystä. Myös ykköshakkurin työstäminen jatkuu, mutta on hyvin mahdollista, että passari ja hakkuri on selvillä ennen Juhannusta.

-Hurrikaani tiedotus-