Hurrikaani kiinnitti ensimmäisen keskipelaajan joukkueeseensa kun Raision Loimun kasvatti Tuomas Koppanen ( 20v, 197cm ) liittyy Ville Kakon joukkueeseen 1+1- mallisella sopimuksella. Päättyneellä kaudella Koppanen oli runkosarjan torjuntatilaston neljäs 91 torjuntapisteellä. Edellä kotimaisista pelaajista oli vain peliuransa viime kauteen Hurrikaani-paidassa päättänyt Tuukka Anttila. Koppasen ura on ollut yhtä riemukulkua ja menestystä. Yleispelaajan roolista keskipelaajaksi muutama kausi sitten hiukan vahingossa vaihtanut 120 liigaottelun Loimu-kasvatti valittiin myös Tuomas Sammelvuon maajoukkuerinkiin haistelemaan kansainvälistä tunnelmaa.

-Jälleen saatiin nuori, nälkäinen ja hyvin motivoitunut pelaaja. Hyvä jatkumo Vuorisen ja Toiviaisen jatkeeksi. Tunnen ja tiedän Koppasen hyvin, koska olemme molemmat Ruskolta kotoisin, analysoi Kakko uusinta vahvistustaan. Viime kausi oli Koppasen läpimurto Mestaruusliigassa ja merkit on ilmassa, että erittäin urheilullinen ruskolainen jatkaa kehittymistään entisestään.

Tuomas Koppanen hyökkäämässä kaudella 2013-2014 ottelussa Hurrikaania vastaan

Tuomas Koppanen hyökkäämässä kaudella 2013-2014 ottelussa Hurrikaania vastaan

Hurrikaani oli heti kauden jälkeen kiinnostunut minusta ja Kakko valmentajana on todella pätevä. Pystyn myös asumaan Turussa, joka painoi vaakakupissa, samaten kuin perheeltä saatu tuki vaihtaa Hurrikaaniin, valotti Koppasen seuravaihdon syitä.

Koppanen on juuri päässyt armeijasta ja hakee opiskelupaikkaa Turusta. Jos opiskelupaikan saanti ei onnistu seuran puheenjohtaja Rauno Mäkelä on lupaillut töitä Vallox Oy: stä.

-Tavoitteena on parantaa viime kaudesta ja päästä tulevaisuudessa ulkomaille. Kaikki mahdollisuudet on parantaa, koska uskon yhteispelin sujuvan passari Kalle Määtän kanssa.

Lähes kaksimetrinen keskipelaaja on valmis kantamaan vaikka ykköskeskipelaajan roolia Hurrikaanissa, koska vastuuta on tullut jo aikaisemmin Loimussa.

– Pelaaminen Loimaalla on aina ollut hieno kokemus, koska peleissä käy paljon yleisöä ja fiilis on hyvä. Nyt pääsen siihen samaan fiilikseen Hurrikaani-paidassa, joten odotan innolla alkavaa Mestaruusliigakautta. Paketti näyttää nyt jo hyvältä, koska runkopelaajista monella on sopimus ja vaihtuvuus näin ollen ei ole liian radikaalia.

 

-Hurrikaani tiedotus-