Jankko Lentopallo ja Hurrikaani- Loimaa lanseerasivat viime vuonna matalankynnyksen lastentapahtuman, Trombilandian, jossa 0-12- vuotiaat lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään valvotusti erilaisilla toimintarasteilla. Tapahtuman tarkoituksena on, että nekin lapset, jotka eivät ole kilpaurheilussa ja tavoitteellisessa harjoittelussa mukana, pääsevät edullisesti harrastamaan ja kokeilemaan erilaisia lajeja. Jankko on tapahtuman suhteen tosissaan, sillä se on panostanut taloudellisesti Trombilandian kehittämiseen. Tämän syksyn isoimmat investoinnit ovat olleet kolmen uuden pomppulinnan hankkiminen, jotka viime sunnuntaina osoittautuivatkin kaikista suosituimmiksi. Jankko on järjestänyt tapahtuman ajaksi myös kahviopalvelut, joissa myydään mm. hodareita ja hattaraa. Hirvihovi muuttuu neljän tunnin ajaksi lapsiperheiden keitaaksi, jossa perheen jokaiselle jäsenelle on tarjolla jotain aktiviteettia ja toimintaa.

Sunnuntaina tapahtuma järjestettiin Hirvihovissa kuudennen kerran, ja tällä kertaa Trombilandian kävijämäärässä rikottiin ennätyksiä. Lähes 650 kävijää neljän tunnin aikana osoitti, että lastentapahtumille on valtava tilaus.

Tapahtuma pyörii pääsääntöisesti talkoovoimin, johon osallistuu Jankon junioreita, heidän vanhempiaan ja Hurrikaani- Loimaan liigajoukkueen pelaajia. Jokainen Trombilandia on teemoitettu ajankohtaan nähden sopivaksi.

Seuraavan kerran Trombilandia järjestetään Itsenäisyyspäivänä 6.12.2022.