Hurrikaani-Tiikerit 0-3 (23-25, 27-29, 17-25)
Yleisöä 1387

Aloituskokoonpanot:
Hurrikaani: Koppanen-Määttä-Petrusevics-Oivanen-Cedic-Kouki-Mäntylä
Tiikerit: Hietanen-Leppälä-Ojansivu-Sauss-Siirilä-Kehoe-Hyvärinen

Kokkolan Tiikerit on enää yhden voiton päässä Suomen mestaruudesta, kun joukkue voitti tänään Salossa Hurrikaanin. Tiikereillä on ensimmäinen mahdollisuus kuitata mestaruus nimiinsä tulevana lauantaina Kokkolassa.

Hurrikaani ei tänäänkään päättänyt myydä nahkaansa helpolla, joukkue taisteli kaksi ensimmäistä erää tosissaan erävoitoista. Tiukka toisen erän tappio, joka päättyi Olli-Pekka Ojansivun kahteen ässäsyöttöön taisi kuitenkin katkaista loimaalaisten selkärangan henkisesti. Kolmanteen erään Hurrikaani ei enää saanut samaa pelihuumoria kuin avauseriin ja erä oli Kokkolan Tiikereiden näytöstä.

Eemeli Kouki -Olimme tänään perässä Tiikereitä hyökkäyksessä ja syöttö-vastaanottopelissä. Tiikerit oli meitä parempi ensimmäisen ja toisen erän loppuhetkillä se sitten taisi viedä meiltä pelihuumorin kolmannessa erässä.

Pasi Hyvärinen -Olimme tänään eilistä luottavaisempia ja se näkyi kentällä tänään otteissamme. Pelasimme tänään tasaisemmin, päätimme yksinkertaisesti hoitaa homman kotiin.

Tommi Tiilikainen -Kaksi voittoa Salosta on hieno juttu, tiukalla hetkellä olimme täyttä rautaa. Välillä meillä toki oli vähän liikaakin intoa.

Ville Kakko – Kaksi erää hyvää taistelua, mutta jäimme ilman palkintoa niistä.

-Hurrikaani tiedotus-