Rantaperkiön Iskun ja Hurrikaanin kohtaamiset Tampereella ovat pääsääntöisesti päättyneet kotijoukkueen voittoon. Pitkälti Tuomas Tihinen on ollut se yksittäinen pelaaja, jonka panos on ollut suurin syyllinen Iskun voittoon. Tällä kertaa Hurrikaanin onnistui pitämään pelätty Tihinen aisoissa läpi ottelun. Vaikka Kapteeni Tihinen olikin ratkaisemassa toista erää isännille, ei Tihisestäkään ollut tällä kertaa kovavireisen Hurrikaanin pysäyttäjäksi. Hurrikaani on Pyynikin vierailun jälkeen napannut kymmenessä peräkkäisessä ottelussa vähintään yhden sarjapisteen. Voittoputki on nyt kuuden ottelun mittainen ja sarjataulukon kakkossija lähestyy. Tällä hetkellä sarjassa toisena on Kokkolan Tiikerit, mutta Tiikereillä on yksi ottelu Hurrikaania enemmän pelattuna ja keskiviikon kierroksellakin viime vuoden hopeamitalisti otti finaalivastustajaansa pisteen verran kiinni. – Meille on runkosarjan voittokin aivan mahdollinen, mutta mennään nyt pallo ja peli kerrallaan, Ville Kakko kommentoi Pyynikillä voiton varmistuttua.

Vaikka Isku vei toisen erän lähes 45 minuutin taistelun jälkeen, piti ottelua hallussaan Hurrikaani. Ensimmäinen erä oli yksi Hurrikaanin tämän kauden parhaista avauseristä. Joukkueen tehokkuus hyökkäyspelissä oli vahvaa. Joukkue päätti hyökkäyksiä oivallisesti peliä rakentaneen Petteri Penttisen passeista 64% tehoilla. Alussa Aivars Petrusevics oli täysin pitelemätön ja kaksikko Aleksi Kaatrasalo- Tuukka Anttila säesti keskeltä lähes virheettömästi. Penttinen tarjoili peräti 21 passia keskipelaajilleen, joista kaksikko nakutti 17 pistettä vain yhdellä hyökkäysvirheellä. – Pikkasen muutettiin Tuken ja Akun kanssa taktiikkaa ja näytti toimivan, Kakko paljasti. Sen enempää taktisesta muutoksesta Kakkokaan ei halunnut kertoa. Anttilalle merkattiin vielä neljä torjuntapistettä, joten konkarilta puuttuu 1000. torjuntapisteestä enää 16 torjuntaa.

Hurrikaanin henkistä kovuutta kuvaa kolmannen erän alku, jossa Isku otti välittömästi 6-1- johtotilanteen. Kuitenkin jo tekniselle aikalisälle mentiin vierasjoukkueen kahden pisteen johdossa. Kakko teki  vaihdon erän alussa ja otti Aivars Petrusevicsin tilalle Sergey Egorovin. Egorov otti paikkansa yleispelaajan tontilla ja onnistui siinä mallikkaasti. Venäläiselle merkattiin vain yksi epäonnistuminen ja kaikkiaan 11 pistettä. – Kyllä Egorovin pelaaminen oli rauhallista ja tehokasta. Ja me tarvitsemme laajuutta, koska tällä viikolla pelataan neljä peliä ja on pakko kierrättää pelaajia, perusteli Kakko.

Hurrikaanin tasaisuudesta kertoo se, että kaikkiaan viisi pelaajaa pääsi vähintään kymmeneen tehopisteeseen. Parhaana palkittiin Jesse Mäntylä, jonka vastaanotto ja takakenttäpelaaminen oli paikoittain todella korkealla tasolla. Seuraavan kerran Hurrikaanin virettä testaa paikallisvastustaja Raision Loimu ensi lauantaina Loimaan Liikuntahallissa.

-Hurrikaani tiedotus-