Hurrikaani- Loimaa saa odotetun paluumuuttajan kun 21-vuotias Tapio Toiviainen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen loimaalaisten kanssa. Loimaan Jankon kasvatti pelasi kaksi edellistä sesonkia Rantaperkiön Iskussa, joista varsinkin viime kausi oli läpimurto liigakentille. 30 runkosarjan ottelussa Toiviainen kirjautti 329 pistettä, 14 ässää ja 44 torjuntaa. Mies toimi myös Iskun kapteenina ja oli Jussi Heinolle äärimmäisen tärkeä pelaaja monipuolisuutensa johdosta. Toiviainen pelasi viime kauden aikana jokaisella muulla pelipaikalla, mutta ei passarina. Loimaalla mies istutetaan yleispelaajan rooliin. – Ajatus kiehtoi palata takaisin ”kotiin” Loimaalle. Kehityin Tampereella pelaajana ja kapteenin roolin myötä myös henkisesti vahvistuin. Kapteenin rooli opetti ottamaan vastuuta koko joukkueen pelaamisesta, metsätalousinsinööriksi Pirkanmaalla opiskeleva Toiviainen valotti. Sopimus syntyi lopulta helpolla, sillä Toiviainen ja Lauri Rantanen ovat tuttuja jo juniorivuosilta, jolloin nykyinen Hurrikaani- päävalmentaja valmensi Toiviaista. – Kun Lauri soitteli minulle, löydettiin heti yhteinen sävel. Päätös tuntuu nyt oikealta ja mestaruutta lähdetään hakemaan.

Tuleva kausi menee käsikirjoituksen osalta hyvin samalla tavalla kuin edellinen. Hurrikaani pelaa Mestaruusliigan lisäksi Suomen cupissa ja CEV- cupissa. Toiviainen tietää, että pelejä tulee paljon. – Mielenkiintoinen kausi on tulossa. Paljon on pelejä, mutta toivottavasti peliruuhka ei muodostu vallan mahdottomaksi, Toiviainen miettii. Koska Isku ei viime kaudella päässyt pudotuspeleihin, eikä se myöskään joutunut karsimaan sarjapaikastaan, edellisestä sarjapelistä on jo aikaa. Sen takia Toiviainen odottaa jopa normaalia enemmän seuraavaa kautta, jotta pääsee jälleen tositoimiin.

Tuleva kesä menee heinäkuulle saakka Tampereella. Miehen kesätyö pitää peruskunnon lujana, sillä tuleva metsäinsinööri on istuttamassa puuntaimia ympäri Tampereen lähimetsiä. – Ollaan sovitti Laurin kanssa, miten ensi kaudella sovitetaan lentopallo ja opiskelut yhteen. Lentopallo edellä mennään, mutta koitetaan saada myös opintoja eteenpäin, selventää Toiviainen.

Jankko- kasvatin paluu Hurrikaaniin on iso asia myös päävalmentaja Rantaselle. – Saatiin loistava urheilija ja ennen kaikkea monipuolinen pelaaja. Tapsa on mennyt pelaajana isoja askelia eteenpäin Heinon Jussin ansiosta. Odotan, että kehitystä tapahtuu edelleen. Uskon vahvasti, että Tapsa tulee taistelemaan rajusti toisen aloittavan yleispelaajan tontista.

Tällä hetkellä Hurrikaanilla on sopimuspelaajia neljä. (Matti Oivanen, Jesse Mäntylä, Karri Kutinlahti, Tapio Toiviainen).

-Hurrikaani tiedotus-