Pärnu VK- Hurrikaani 2-1 (21-25, 25-23, 25-22)

Aloituskokoonpanot:

Pärnu VK :Martti Keel (p), Taavet Leppik (yp), Andrus Raadik (yp), Harri Palmar (kt),  Tamar Nassar (kt), Arnas Rumsevicius (h), Edgar Jarvekulg (l).

Hurrikaani: Kalle Määttä (p), Eemeli Kouki (yp), Aivars Petrusevics (yp), Karri Kutinlahti (kt), Tuomas Koppanen (kt), Vladimir Cedic (h), Jesse Mäntylä (l).

Ottelut turnauksessa käynnistyivät pelillä Pärnua vastaan. Turnauksen ottelut pelataan kolmen erän peleinä. Hurrikaanin ja Pärnun lisäksi turnaukseen osallistuvat isäntäjoukkue Selver Tallinna ja Jelgava Biolars (LAT).

Hurrikaani aloitti pelin vahvasti, kotijoukkue Pärnun peli sen sijaan haki vielä uomiaan. Erä oli alusta loppuun selvää Hurrikaanin hallintaa. Joukkue teki tasaisesti pisteitä ja pelasi virheettömästi. Toisen alku näytti vielä hyvältä Hurrikaanille, kunnes sattui varsinainen virhesuma ja vastustaja Pärnu karkasi kuuden pisteen johtoasemaan. Eemeli Koukin syöttövuorolla Hurrikaani nousi kuitenkin vielä taistelemaan erävoitosta, mutta lopulta Pärnu vei erän.

Kolmannen erän alkuun Hurrikaanille sattui toisen erän kaltainen heikko hetki ja tilanne oli hetkessä 10-2. Valmentaja Ville Kakko vaihtoi kentältä pois Vladimir Cedicin, Aivars Petrusevicsin ja Kalle Määtän. Kentälle tulleet Tapio Toiviainen, Kasimir Vuorinen ja Tauno Lipp piristivät joukkueen peliä. Hurrikaanin kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt, vaan Pärnu vei myös kolmannen erän.

Pärnun Tamar Nassar hyökkää

Pärnun Tamar Nassar hyökkää

Pärnun keskimiehet Andrus Raadik ja Tamar Nassar saivat ottelussa peräti 33 passia, näistä he tekivät yhteensä 21 pistettä. Hurrikaanin torjunta ei saanut Pärnun keskimiehiä kuin kerran ottelussa torjuttua. Hurrikaanista paras oli Eemeli Kouki, joka keräsi pisteet 16 +10.

Ville Kakko kertasi peliä – Peli on menossa parempaan suuntaan, mutta yhteispelissämme on vielä paljon hiomista. Kommunikaatio kentällä ei vielä suju niinkuin pitäisi. Sarjan alkuun on vain vähän aikaa, mutta eiköhän pelimme vielä loksahda kohdalleen.

Pärnu VK-Hurrikaani tilasto

-Hurrikaani tiedotus-