Leka Volley,Kuopio – Hurrikaani 0-3 (20-25,14-25,16-25)
Pielaveden Sampo – Hurrikaani 2-3 (19-25,22-25,25-21,25-22,12-15)

Hurrikaanin tämän liigakauden viimeinen Savon tuplaviikonloppu sujui voitokkaasti niin Lekan kuin Sampon vieraana. Viekkaus ei tällä(kään) kertaa ollut valttia vaan tehokas ja hyökkäävä varsinais- suomalainen lentopallo vei jälleen pitemmän korren. Hurrikaani voitti runkosarjassa molemmat savolaisjoukkueet kolmesti. Viikonlopun kahden voiton resepti oli hyvin yksinkertainen. Hurrikaani hyökkäsi molempina päivinä tehokkaasti ja kummassakin ottelussa Harrison Peacock löysi joukkueestaan ne tulikuumat ratkaisupelaajat. Lauantaina Hurrikaanin hyökkäysprosentti oli 53 ja sunnuntaina 49. Vaikka Mikko Oivanen takoi viikonloppuna yhteensä 47 pistettä, 6 ässää ja 5 torjuntaa, voidaan ilman muuta nostaa esille myös Luke Smithin ja Peacockin vahvat otteet.

– Koko viikonlopun Peacock pelasi äärettömän kovalla tasolla. Aussipassari pyöritti meidän hyökkäyspelaamista monipuolisesti ja oli ilman muuta parhaita pelaajia, Lauri Rantanen jakoi kiitosta. Rantasen mielestä lauantaisessa Leka- pelissä Hurrikaanin vastaanotto teki Peacockin passipelaamisen helpommaksi kuin sunnuntaisessa Sampo- ottelussa. – Meillä oli varsinkin lauantaina vastaanotto todella vahvaa, mutta sunnuntaina Sampo pääsi kolmannesta erästä alkaen syöttämään vastaanottoamme hiukan rikki. Siitäkin huolimatta pääsimme, kiitos Peacockin, hyökkäämään hyvin. Päävalmentajan mukaan voitto Pielavedeltä oli tosi kova saavutus, sillä Sampo on ollut paha vastus kaikille kärkijoukkueille erityisesti kotisalissaan. – Oli hieno fiilis hallissa kun paikalla oli Hurrikaani-faneja. Heille iso kiitos siitä, että jaksoivat tulla viikonlopuksi meidän seuraksi Savoon, kiitteli Rantanen runsaslukuista fanilaumaa. Rantanen jakoi kiitokset myös Sampo-faneille, jotka olivat myös joka solullaan mukana kärkikamppailussa.

Vaikka mennyt viikonloppu toi kaksi voittoa lisää, ei runkosarjan voitto ole vielä Hurrikaanille selvä. Jotta joukkue saavuttaisi seurahistoriassaan toisen kerran runkosarjan voiton, vaatii se vielä kaksi voittoa. Siihen avautuu mahdollisuus jo ensi viikolla, kun Hurrikaani matkaa keskiviikkona Raisioon ja perjantaina Loimaalle saapuu Team Lakkapää. – Loimu on kiusannut ennakkosuosikkeja Kerttulassa hyvin. Ja voittanut mm. Sampon, joten takin napit pitää olla tiukasti kiinni. Samoin perjantaina Lakkapää on vahva. Edellinen kohtaaminen Rovaniemellä päättyi meille hikisesti 3-2 ja siitä Lakkapää on parantanut peliään paljon, varoitteli Rantanen.

-Hurrikaani tiedotus-