Loimu haluaa Hurrikaanin päänahan

Kotijoukkue Hurrikaani saa viimeiseen paikallisotteluun runkosarjassa vastaansa Raision Loimun. Loimu on yksi suomalaisen lentopallon suurista seuroista. Vaikka viimeisestä Suomen Mestaruudesta ( 2001 ) on jo jokunen vuosi aikaa, se ei himmennä Loimun yllä leijuvaa menestyksen auraa. Yksityiskohtana voidaan mainita, että Loimun 2001 mestaruusjoukkueessa pelasi nykyinen Hurrikaanivalmentaja Ville Kakko.

Raisiolaiset metsästävät kiivaasti kaikkien aikojen maratontaulukon ykköspaikkaa, jota vielä tällä hetkellä pitää hallussaan Rantaperkiön Isku. Eroa näillä kahdella seuralla on vain kaksi pistettä ka piikkipaikka tullee vaihtumaan vielä tämän kauden aikana.

Lauantain näytelmässä juoni on selvä: Hurrikaani on kahden tämän kauden aikaisemman kohtaamisen voittaja ja näin ollen näytelmän päätähti. Sivurooliin tällä kaudella kahdesti jäänyt Loimu haluaa takaisin parrasvaloihin derbyssä ja on valmis taistelemaan viimeiseen repliikkiin saakka. Joukkueen runko muodostuu nuoren kapteenin Ossi Rumpusen ympärille. Rumpunen  on Loimun henkinen selkäranka ja pelillinen johtaja. Taustatukea antavat jenkkivahvistuksen Shawn Sangrey ( 323pist. ) ja Cory Riecks ( 290pist. ). Verkolla torjuntatilaston kakkonen Tuukka Anttila ( 84torj. ) kohtaa nuoren sensaation Tuomas Koppasen ( 79torj.).

Aivan erityiseksi ottelun tekee kutkuttava sarjatilanne. Hurrikaani jahtaa sitkeästi runkosarjan kärkipaikkaa, joka tällä hetkellä on Vammalan Lentopallon hallussa 57 pisteen turvin. Toisena on hallitseva Suomen Mestari Kokkolan Tiikerit pisteillä 56 ja Hurrikaani Tiikereistä jääneenä pisteissä 50, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena kuin Tiikerit. Loimu puolestaan hakee vielä Hurrikaanin kolmatta sijaa, mutta ero on tällä hetkellä yhdeksän pistettä Kakon joukkueen hyväksi.

Katsojille ottelussa on paljon jännitettä ja seurattavaa. Yksi suurimpia taistelupareja syntyy passarin tontille kun Petteri Penttinen kohtaa Jani Sippolan. Molemmat passarit ovat tällä kaudella rohmunneet pisteitä ahkerasti. Penttinen on passarien piste- torjunta- ja ässätilaston suvereeni ykkönen. Sippola on puolestaan pistetilaston kakkonen. Eroa Penttiseen on kahdeksan pistettä. Passarien pelivire saattaa olla lauantaina se iso osatekijä, joka kääntää ottelun joko Loimaan tai Raision riemuksi. Derby alkaa Liikuntahallilla klo. 17.00

-Hurrikaani tiedotus-