Huomenna huipentuu Mestaruusliigan runkosarjan tämän kauden osalta Hurrikaanin ja Valepan kohtaamiseen. Molemmat joukkueet lähtivät kauteen vain ja ainoastaan Suomen Mestaruus kirkkaana mielessä. Ja ensi viikolla alkavissa pudotuspeleissä nähdään, kumman  joukkueen taso riittää pidemmälle. Sinällään huomisella pelillä ei ole mitään merkitystä, koska sarjataulukon kärkisijat ovat ratkenneet. Hallitseva Suomen Mestari Kokkolan Tiikerit voittaa runkosarjan ja Valepa sijoittuu toiseksi. Hurrikaani nappaa kolmannen sijan. Lauantain pelin merkitys jää näin ollen pienemmäksi kuin yleensä näiden joukkueiden kohdatessa. Ehkä isoin panos tulee henkisen yliotteen nappaamisesta, sillä on täysin mahdollista, että viime kevään tapaan joukkueet kohtaisivat välierissä.

Huominen ottelu on joukkueiden 36. välienselvittely. Valepa on näistä karkeloista lähtenyt voitto taskussa 20 kertaa kun Hurrikaani on puolestaan voittanut 17. Tämän kauden kohtaamiset ovat tasan 1-1. Ja otteluissa voittaja on ollut vierasjoukkue. Valepalla on tällä viikolla ollut kova urakka. Lauantain peli on sille jo viikon kolmas kamppailu. Muuten vierasjoukkue saapuu Loimaalle vahvasti myötätuulessa. Se on voittanut kuusi edellistä kamppailua ja viimeisin tappio on tullut helmikuun 18.päivä kotipelissä Sampoa vastaan. Kotijoukkueen peli on tasaantunut viimeisen parin viikon aikana. Viimeiset viisi ottelua on tuottanut neljä voittoa ja 11 sarjapistettä. Pitkälti hyvä loppukiri varmisti Lauri Rantasen joukkueelle runkosarjan kolmannen sijan ja himoitun kotiedun puolivälieriin.

Kävi huomenna miten vaan, seuroissa on katseet jo käännetty sunnuntai- aamuun, jolloin pidetään Mestaruusliigan pudotuspelien valintatilaisuus. Tiikerit ja Valepa saavat valita ensin vastustajansa puolivälieriin ja Hurrikaani valitsee kahdesta mahdollisesta joukkueesta, jotka sijoittuvat runkosarjan sijoille 5-8. On luultavaa, että Hurrikaanilla on edessä valinta kolmikosta Isku, Loimu tai Sampo. Hurrikaanin vastustajan määrittää hyvin pitkälti se, mitä Tommi Tiilikainen tekee Kokkolassa ja mitä puolestaan Ugis Krastins Sastamalassa. Sen jälkeen Rantanen ilmoittaa, kenet Hurrikaani ottaa vastustajakseen.

Pudotuspelit pelataan tällä kaudella paras viidestä- systeemillä. Eli, jatkopaikka irtoaa kolmella voitolla. Se on pomminvarmaa, että Hurrikaani aloittaa kotipelillä 23. keskiviikkona. Otteluun lipunmyynti alkaa Kelloliike Iisakissa maanantaina kello 9.00 ja samaan aikaan netissä osoitteessa: www.ennakkolippu.com

-Hurrikaani tiedotus/Valtteri-