Hurrikaani-Loimaa taipui VaLePalle Suomen Cupin välierässä 3-2-lukemin. Hurrikaani voitti ottelun ensimmäisen, sekä neljännen erän, mutta taipui sekavassa viidennessä erässä. Päävalmentaja Lauri Rantasen ulosajo viidennessä erässä nosti esiin kysymyksiä, johon ei vielä tunti taiston taukoamisen jälkeen kenelläkään ollut vastauksia.

Hurrikaani-Loimaa oli voittamissaan erissä todella vahva. Ensimmäisessä erässä loimaalaiset nousivat 23-19-tappioasemasta tasoihin ja lopulta jatkopallojen jälkeen ohi.

Toisessa ja kolmannessa erässä VaLePa sai surutta käyttää omaa hyökkäysarsenaaliaan hyödyksi voittaen erät 25-20-lukemin.

Kahden tappiollisen erän jälkeen Hurrikaani tuli kuin uudesti syntyneenä neljänteen erään ja hoiti sen mallikkaasti itselleen. Tomi Mutkan tulo kentälle rauhoitti keltaisissa pelanneen vierasjoukkueen vastaanottoa ja helpotti hyökkäyspelaamista merkittävästi.

Viides erä oli tasainen, mutta tarvittavan eron joukkueiden välille VaLePa teki torjuntapelinsä ansiosta.

– VaLePa oli tänään hyvä. Ei päästy mukavuusalueelle. VaLePa voitti pelin jäätävän torjuntansa ansiosta, kommentoi päävalmentaja Lauri Rantanen ottelun jälkeen.

Hurrikaanin tehokkain pelaaja ottelussa oli hakkuri Mikko Oivanen (24/+6). Kapteeni Matti Oivanen syötti ottelussa neljä ässää ja otti kuusi torjuntaa.

VaLePa – Hurrikaani-Loimaa 3-2 (29-31, 25-20, 25-20, 18-25, 15-10)

Kokoonpanot
VaLePa: #1 Jacob Guymer, #2 Urpo Sivula, #3 Tommy Carmody, #5 Timo Jokinen, #7 Mikko Esko, #10 (L) Jarmo Korhonen ja #13 Olli Kunnari
Hurrikaani-Loimaa: #1 (L) Jesse Mäntylä, #10 Eemeli Kouki, #11 Harrison Peacock, #12 Tuomas Koppanen, #13 Mikko Oivanen, #15 Matti Oivanen ja #16 Luke Smith

– Hurrikaani tiedotus