Hurrikaani urakoi viikonlopun molempina päivinä kotisalissaan. Ensin lauantaina joukkue saa vieraita Kokkolasta, josta saviseudulle suuntaa Tiikeri- lauma päävalmentajansa Mikko Keskisipilän johdolla. Tiikerilauman ensimmäinen Loimaan vierailu muutama viikko sitten päättyi Hurrikaanin voittoon 3-1. Tuon jälkeen kokkolalaiset ovat ehtineet pelaamaan neljästi, joista on irronnut vain yksi voitto (Hurmos). Tiikerien puolustukseksi on myönnettävä, että otteluohjelmakaan ei ole ollut joukkueelle suotuisa. Se on edellisen Loimaan vierailun jälkeen kohdannut kahdesti Savo Volleyn, kerran Akaa Volleyn ja Hurmoksen.

Kuten edellisellä kerralla Loimaalla, Tiikerien ykköstykkinä operoi yleispelaaja Jiri Hänninen. Nuori ja ennakkoluuloton Hänninen on ollut Keskisipilän ylivoimainen vastuunkantaja. Tällä kaudella mies on nakuttanut neljästi yli 20 pistettä ottelussa.

Sunnuntaina vastus kovenee, sillä parketille marssiin maajoukkuemiehillä marinoitu Savo Volley. Tästä pelistä voidaan odottaa kovaa ja lämmintä vääntöä. – Pelataan varmasti aika kontrolloitua lentopalloa, mikä tarkoittaa, että yleisö tulee näkemään pitkiä palloralleja, Heino arvio. Joukkueet ovat kahdesti tällä kaudella kohdanneet ja molemmissa kotijoukkue on ollut voittoisa. – Viimeksi Savo syötti todella hyvin. Jos se jatkaa samalla tavalla, meille tulee vaikeampi ilta, päävalmentaja puntaroi.

Sunnuntaisessa kohtaamisessa lyödään myös marssijärjestystä runkosarjan sijoitusten suhteen, sillä molemmat joukkueet ovat toistaiseksi hoidelleet ennalta heikommat joukkueet varmasti. Samalla kotimaan tämän hetken kovimmat hakkurit (Antti Ropponen ja Lelu Ojansivu) pääsevät kilpailemaan paremmuudestaan.

Poissaoloja yhdelläkään joukkueella ei pitäisi olla. Hurrikaanin sairastupa alkaa tyhjentyä ja pikku hiljaa Heinolla on käsissään koko rosteri. Molempina päivinä ottelut alkavat Loimaan Liikuntahallissa kello 17.00

LAUANTAIN OTTELUSSA JÄRJESTETÄÄN PERINTEINEN JOULUPUU-KERÄYS!
KERÄYSOHJEET: www.hurrikaani.fi/yleinen/joulupuu-kerays-jarjestetaan-loimaalla-16-11-5-12-2019/

-HurrikaaniMedia-