Hurrikaani on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen yleispelaaja/hakkuri Petteri Fribergin (196cm, 26v.) kanssa. Friberg pelasi viime kaudella 1-sarjaa Lempäälän Kisan (LeKi) riveissä. 26-vuotias Friberg on VaLePan-kasvatti, mutta kokemusta on kertynyt Vammalan ja Iskun ohella myös Akaa-Volleyn joukkueesta. Fysioterapeutiksi pelaajauran ohella opiskellut Friberg on tuttu näky myös lentopallo maajoukkueen huoltojoukoissa.

-Kovalyöntinen, kovaa harjoitteleva, liiga kokemusta omaava ehdoton joukkuepelaaja, kiteyttää päävalmentaja Rantanen tuoreen hankinnan.

-Saimme hyvän miehen Ropposen Antin kaveriksi hakkurin paikalle. Nyt joukkueessa on 12 pelaajaa mikä mahdollistaa laadukkaan kuusikkoharjoittelun kauden aikana ja peliruuhkan iskiessä joukkueessa on laajuutta joka pelipaikalla, myhäilee tyytyväinen päävalmentaja.

Innoissaan on myös itse pelaaja liittyessään Hurrikaanin vahvaan nippuun.

-Olen erittäin innoissani tulossa Loimaalle sekä Hurrikaaniin, iloinen Friberg kertoo.

-Olen kuullut pelkkää hyvää niin Loimaasta kuin Hurrikaanista sekä miltei kaikki suomalaiset pelaajat on jo ennestään tuttuja. Hienoa päästä pelaamaan kovaan joukkueeseen sekä kovaa kannustavan kotiyleisön ääreen.

Joukkueen rakennustyö on nyt ohitse ja on aika siirtää katseet kohti ensimmäisiä harjoitusotteluita.

-Haluan kiittää Vehviläisen Jukkaa, joka on tehnyt uskomattoman työn kootessaan tämän joukkueen. Nyt on aika hioda joukkue kovaan tikkiin, päävalmenja Rantanen hehkuttaa.

 

-Hurrikaani tiedoitus-