Loimu – Hurrikaani 2-2 (23-25,25-27,25-22,25-21)

 

Hurrikaani ja Raision Loimu harjoittelivat toisen kerran kahden viikon sisään. Pari viikkoa sitten Oripäässä Loimu oli parempi 3-2, mutta tänään uudistuneessa Kerttulan palloiluhallissa isäntäjoukkueena toiminut Loimu ja Hurrikaani taistelivat tasaisesti neljän erän ajan. – Ei ollut mikään kovinkaan tasokas peli meiltä, Matti Oivanen kommentoi. Oivasen mukaan joukkueen hyökkääminen oli tehotonta huonoista paikoista, joka osittain johtui vastaanoton ongelmista. – Siltä ainakin tuntui, että Loimu onnistui vastaanottopelaamisessa meitä paremmin. Toiseksi, annoimme muutamia helppoja pisteitä, jotka pitää karsia pois kun kausi alkaa ensi viikolla.

Hurrikaani lähti otteluun puolittain rampana Karri Kutinlahden ja Jesse Mäntylän ollessa lievien loukkaantumisten takia sivussa. Mäntylän tonttia tuurasi Peter Vuorinen ja Kutinlahden tilalla keskellä oli Tapio Toiviainen. – Totta kai miesten puuttuminen saattoi vaikuttaa, mutta ei meidän pelin taso juurikaan laske, vaikka muutama avausseitsikon mies siitä puuttuisi.

Oivanen muistutti, että myös Loimu on vahvistunut viime kaudesta. Erityisesti ulkomaalaiskaksikko Pablo Guzman ja Viktor Lindberg ovat osoittautuneet vahvistuksiksi.

Hurrikaani pelaa vielä kerran ennen kauden alkua. Se kohtaa torstaina Loimaalla Akaa- Volleyn. Ottelu alkaa Liikuntahallissa kello 19.00.

-HurrikaaniMedia-