Hurrikaani ja Loimu iskevät perjantaina yhteen Loimaan liikuntahallissa, tuleva ottelu on syksyn yksi odotetuimmista otteluista Loimaalla. Samalla ottelu on syyskauden viimeinen kotiottelu Hurrikaanille. Joukkueet ovat kohdanneet kaudella kaksi kertaa, molemmat ottelut on pelattu Raisiossa. Cup pelissä Hurrikaani iski Loimun laulukuoroon, kun taas Mestaruusliigan ottelussa Loimu vei ottelun 3-2 lukemin.

Edellä mainittujen otteluiden jälkeen Loimun kokoonpanossa on tapahtunut jonkin verran muutoksia. Keneltäkään lentopalloa seuraavalta katsojalta ei varmaankaan ole jäänyt huomaamatta hakkuri Urpo Sivulan liittyminen joukkueeseen. Sivulan lisäksi joukkueen libero-osasto on vahvistunut toissaviikolla itävaltalaisella liberolla. Libero Florian Ringseis debytoi Loimu paidassa maanantaina Valepa pelissä.

Hurrikaanilla on takana hieno kahdeksan pelin voittoputki Mestaruusliigassa, viimeisin tappio on tullut vieraspelissä Korsossa 29.10. Loimu on myös esiintynyt vahvasti, eteenkin hakkuri Sivulan liityttyä joukkueeseen heidän hyökkäysvoima on ollut valtavaa. Loimun keskipelaajien pelivire on ollut läpi kauden vakuuttavaa, Joe Klein ja Kyle Masterson ovat valmentaja Henri Tuomen luottomiehiä.

Voittoputkessa matkaava Hurrikaani on hivuttautunut sarjakolmoseksi, ja vastaan asettuva Loimu on tasaisessa sarjataulukossa kuudentena, kolme pistettä Hurrikaania perässä. Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, jossa Hurrikaanin on voittaakseen onnistuttava eteenkin syöttöruudussa.

Ottelussa vierailee myös joulupukki ja pitkällä tauolla järjestetään kilpailu jossa voit voittaa Hurrikaanin playoff kausikortin.

-Hurrikaani tiedotus