Hurrikaani kiinnitti 2+1- mallisella sopimuksella jo kolmannen nuorten alle 20-vuotiaiden maajoukkuepelaajan. Nyt seuraan liittyy 19-vuotias keskipelaaja Karri Kutinlahti. 194-senttinen Kutinlahti on Nurmon Jymyn kasvatti ja hänen isoveljensä Kimmo on jo useamman vuoden pelannut Mestaruusliigaan Raision Loimussa.
– Halusin päästä liigajoukkueeseen kun olen nyt kolme vuotta pelannut Kuortaneen Urheilulukiossa. Minulle suositeltiin Hurrikaania ja olin itsekin kiinnostunut seurasta jo etukäteen. Ville Kakko on hyvä ja vaativa valmentaja ja uskon kehittyväni Loimaalla eteenpäin. Myös eläminen lentopalloilijana Loimaalla on houkuttelevaa, koska ihmiset ovat kiinnostuneita lentopallosta ja Loimaalla on hieno yleisö ja otteluissa hyvä tunnelma. Odotan innolla, että pääsen esiintymään uudelle kotiyleisölle, sanaili Kutinlahti. Vahvaa pohjalaista murretta puhuva maajoukkuepelaaja kiittelee samanikäisiä  Kasimir Vuorista ja Tapio Toiviaista, sillä kaksikko suositteli Hurrikaania. Tämä myös osaltaan ratkaisi seurasiirron lopullisesti kun nuorisomaajoukkueista tuttu kaksikko liittyi jo aikaisemmin Hurrikaaniin.

Kutinlahti aloitti lentopallon 6-vuotiaana, pelaten aluksi myös pesäpalloa Nurmon Jymyssä. Myöhemmin lentopallosta tuli päälaji ja lajivalinta näyttäisi olevan oikea. Nuorestä iästä huolimatta Kutinlahti on ehtinyt pelaamaan myös Seinäjoella ja Kuutoset Volleyssa ennen Kuortanetta. Mies liittyy elokuun alussa joukkueen harjoitusvahvuuteen kun keskikesä menee nuorten EM-jatkokarsintojen merkeissä Kuortaneella ja ulkomailla.

–        Nuorten maajoukkueen päävalmentaja Pertti Honkanen suositteli Karria meille. Saamme joukkueeseen jälleen lisää nuorta energiaa ja urheilullisuutta. Hän on ikäluokassaan yksi Euroopan lupaavimpia junnuja, joten mielenkiintoista päästä jalostamaan nuorta miestä eteenpäin. Meillä on nyt kaksi keskipelaajaa ja vielä yhtä haetaan. Nyt tarkoituksena on saada kokenut keskipelaaja kahden nuoremman kaverin rinnalle. Aika mielenkiintoisia nimiä on tähän saakka liittynyt joukkueeseen ja kaikki ovat itse ilmaisseet halunsa tulla. Nyt katseet siirretään jo liigassa kyntensä näyttäneisiin pelaajiin, joista yksi olisi ulkomaalainen, Kakko analysoi.

 

Tähän mennessä joukkueen uusien pelaajien keski-ikä on vajaa 20-vuotta, joten ainakin paperilla näyttää joukkueessa myllertävän aika raju nuorennusleikkaus. On odotettavissa, että seuraavat uudet pelaajasopimukset ovat niitä, joilta odotetaan vastuunkantoa ja joilla on vyöllään jo useampia liigavuosia.

-HurrikaaniMedia-