Hurrikaanin kokoonpano täydentyy yhdellä uudella pelaajalla kun nuori keskitorjuja Miro Leinonen (20v/205cm) saapuu Hurrikaani paitaan. Täysin uusi tuttavuus ei ole kyseessä sillä Miro on harjoitellut Hurrikaanin mukana jo pitkin kulunutta kautta. Syyskaudella pieni jalkavamma esti täysi mittaisen harjoittelun, mutta nyt nuori keskitorjuja on uudesta mahdollisuudesta intoa täynnä.

– Tietenkin tuntuu hyvältä saada tällainen mahdollisuus, varsinkin sen pienen jalkavamman jälkeen. Omalla kohdalla tämä kausi menee vielä varmaan pitkälti opetellessa uusia asioita, mutta koitan tietenkin auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, kertoo uusi tulokas.

Päävalmentaja Jussi Heino on syystäkin iloinen, että täysi tusina Hurrikaani pelaajia on nyt kasassa.

– Sain puhelun vanhalta lentopallokaveriltani. Kaverini kysyi ottaisinko treeneihin yli kaksimetrisen nuoren pojan, jolla riittää virtaa ja innokkuutta? Vastasin, että ehdottomasti… tänne ja heti, päävalmentaja Heino kertaa syksyn tapahtumia.

– Miro on innokas treenaaja, joka on valmis tekemään kaikkia harjoitteita innoissaan. Tämä on tietysti loistava asia sillä se jos jokin kehittää lajitaitoja laajalla skaalalla, kertaa päävalmentaja Heino.

Lentopallogeenit ovat uudella tulokkaalla ainakin kohdallaan, sillä Miron isä Sami Leinonen pelasi aikanaan 477 liigaottelua. Lisäksi Miron isoisä Olavi ”Letku” Leinonen muistetaan ensimmäisenä suomalaisena ammattilentopalloilijana pelaten mm. suurseura Real Madridin paidassa.

Tervetuloa Hurrikaaniin Miro!