Hurrikaanin joukkueen rakentaminen jatkuu hyvässä vauhdissa kun Tomi Mutka (25v,194cm) ja Karri Kutinlahti (21v,195cm) tekivät joukkueen kanssa vuoden jatkosopimukset. Yleispelaajan ja liberon roolissa viihtyvä Mutka aloittaa Loimaalla jo neljännen kautensa ja Kutinlahdellakin alkaa kolmas kausi. Mutka palasi puolentoista vuoden tauon jälkeen Mestaruusliigaan viime kaudeksi ja osoitti, että toisen polven hämäläislentopalloilija kuuluu liigatasolle. Kaksi edellistä kautta oli mennyt polvivaivojen kanssa painiessa, mutta Mutka palasi kovalla työllä takaisin liigakentille.

– Saavuin Hurrikaanin nimenomaan haastamaan muita yleispelaajia. Tiedostin, etten välttämättä ole ihan parhaassa tikissä heti kauden alussa, koska polvioperaatio oli takana. Huomasin, että pysyn hyvin mukana ja hiukan jopa jäi hampaankoloon, etten saanut enempää peliaikaa. Nyt pääsen terveenä vetämään hyvän kesäharjoittelukauden ja olen täynnä intoa, Mutka kommentoi. Mutkan mukaan hänen ja Lauri Rantasen ajatusmalli lentopallosta on hyvin samanlainen, joten sopimuksen syntyminen oli lopulta helppo prosessi. – Olen kesän Tampereen suunnalla töissä ja harjoittelen omatoimisesti. Mahdollisuuksien mukaan käyn treeneissä Loimaalla ja liityn kesän jälkeen heti joukkueen harjoitusvahvuuteen, valotti mies suunnitelmiaan.

Keskipelaaja Karri Kutinlahti halusi myös jatkaa Loimaalla. Mies aloitti viime kauden vahvasti, mutta paha sormivamma lopetti kauden kesken. Nyt Rantanen odottaa, että Kutinlahti pääsee vähintään yhtä kovaan iskuun kuin menneellä kaudella.

– Karrissa on valtavasti potentiaalia. Mies on torjunnassa hyvä. Hän lukee hyökkääjää hyvin ja teknisesti kädet ovat verkolla oikeaoppisesti. Nyt täytyy tehdä kesällä paljon töitä fysiikan eteen, jotta on valmis taistelemaan pelaavan keskarin paikasta yhdessä Matti Oivasen ja Tuomas Koppasen kanssa.

Mutkan ja Kutinlahden sopimusten jälkeen seurassa on käännetty katseet hakkuriin. Mistä ilmansuunnasta voittava hakkuri löytyy, on vielä päävalmentajallekin täysi arvoitus. – Hakkuri voidaan löytää huomenna, ylihuomenna tai vasta syyskuussa. Ei ole mitään yhtä ja ainoata viritystä menossa vaan etsimme rauhassa sopivaa miestä, kommentoi Rantanen.

-Hurrikaani tiedotus-