Hurrikaani- Loimaan tulevan kauden rakennustyö sai yhden uuden ”palikan”, kun 18- vuotias keskipelaaja Miika Haapaniemi allekirjoitti 2+1- vuoden sopimuksen Hurrikaanin kanssa. Pitkä, 203- senttinen Oriveden Ponnistuksen kasvatti opiskelee ja pelaa Kuortaneella, sekä kuuluu alle 18- vuotiaiden maajoukkueeseen. Haapaniemen perässä oli useampikin seura Suomessa, mutta nuori mies valitsi Hurrikaanin. – Hurrikaani vaikutti nälkäiseltä ja nuorekkaalta joukkueelta. Tunnen ennestään Lukan (Marttila) ja Nohterin Kallen, sekä Leinosen Miron pikkuveli on minun kämppikseni täällä Kuortaneella, Haapaniemi taustoittaa. Haapaniemeä nuorisomaajoukkueessa valmentanut Oskar Muurinen luonnehti pelaajaa näin: – Kova ja motivoitunut harjoittelija. Halu kehittyä on kova, ja on myös erinomainen joukkuepelaaja. Tulee varmasti sopeutumaan Hurrikaanin hyvin ja on täydellinen pelaaja teidän kuvioihin.

Haapaniemi aloitti lentopallon esikouluiässä kaverien ja oman äidin esimerkin innoittamana. Lentopallon ohella mukana oli jalkapallo ja salibandy, mutta lentis oli alusta asti ykköslaji. Tuore Hurrikaanipelaaja on ehtinyt jo käymään Loimaalla. Mies oli seuraamassa välieräottelua Savo Volleyta vastaan, ja vakuuttui lopullisesti seuran ja joukkueen toiminnasta. – Ottelutapahtuma näytti hienolta ja se yleisön kannustus oli mahtavaa. Hienoa, että pääsen itse ensi kaudella pelaamaan samalle areenalle, Haapaniemi tunnelmoi.

Jussi Heino odottaa pääsevänsä tutustumaan uuteen keskipelaajaan. – Pojalla on selvästi halua ja intoa kehittyä lentopalloilijana. Katsotaan tarkemmin, kun päästään treenisalille hommiin.

Hurrikaani aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen toukokuussa kolmen viikon fysiikkajaksolla. Joukkueharjoittelu alkaa kesäluun alussa, ja siitä mennään vauhtia kiristäen heinäkuun lopulle, jolloin alkaa kolmen viikon omatoimijakso.

Hurrikaanin sopimustilanne: passari: Santeri Välimaa, yleispelaajat: Aleksi Muukkonen, Luka Marttila, keskipelaajat: Mikko Suomalainen, Miro Leinonen, Miika Haapaniemi, libero: Peter Vuorinen

-HurrikaaniMedia-