Hurrikaani- Loimaa vaihtaa puheenjohtajaa. Kolme vuotta puheenjohtajana toiminut Kari Mylen antaa vetovastuun 39-vuotiaalle Mikko Mäelle. Vallox Oy:ssä tuotantopäällikkönä toimiva Mäki ei hyppää tuntemattomaan. Hän on ollut pari vuotta hallituksessa ja jo sitä ennen toiminut seuran varainhankinnassa mukana.

– Lentopallon pelaamisen aloitin nuorena poikana Jankossa ja siitä se kiinnostus lentopalloa kohtaan lähti. Aikuisena kuvioihin tuli mukaan Hurrikaani.

Mylenin puheenjohtajuusaikakaudella Hurrikaanin menestys vakiintui.

– Olemme viime vuosien aikana vakiinnuttaneet paikkamme kotimaan kärkipäässä. Meillä on seitsemän peräkkäisen mitalin putki ja kiinnostus seuraa ja joukkuetta kohtaan on noussut. Kun liigauran ensimmäisten vuosien aikana jo pelkästään pelaaminen Mestaruusliigassa oli iso juttu, nyt kehitämme koko ajan ottelutapahtumia ja toimintaa lisää, vertaa seuran tilannetta alkuvuosiin.

– Olen iloinen, että Mikko halusi ottaa vastuun seuran vetämisestä. Vaikka puheenjohtaja sanoo sen viimeisen sanan, on hallitustyöskentelykin joukkuepeliä ja meillä on koossa hyvä joukkue, Mylen kiittelee. Mäen hyppäämistä isoihin ja vastuullisiin saappaisiin helpottaa se, että Mylen ja hänen edeltäjänsä Rauno Mäkelä ovat molemmat jäämässä hallitukseen.

– On iso apu, että Kari ja Rauno ovat mukana. Saan tarvittaessa heiltä apua. Miehillä on kuitenkin kokemusta näistä hommista paljon, kiittelee tuore puheenjohtaja.

Mäki tietää, mitkä tehtävät häntä odottavat tulevaisuudessa.

– Talouden kanssa on aina tiukkaa, mutta oikeaan suuntaan mennään. Keväällä ensi kauden budjetin laaditan teettää työtä, samoin varainhankinta. Mäki kiittelee myös edellistä puheenjohtajaa, että seura ei ole sortunut hullutteluun talouden kanssa vaan realismi on pysynyt mukana menestysvuosinakin.

– Kyllä meillä on jatkossakin jalat tiukasti maassa. Toivoisin, että meillä olisi jatkossa taloudellisesti enemmän mahdollisuuksia panostaa tulevaisuuteen ja erilaisten asioiden kehittämiseen. Samoin, haluaisin kaikkien nykyisten talkoolaisten ja yrityskumppanien jatkavan. Molemmat osapuolet ovat meille erittäin tärkeitä. Ilman talkoolaisia ei tämän mittakaavan toimintaa pysty pyörittämään ja vastaavasti ilman yrityksiä meillä ei olisi mitään mahdollisuuksia menestyä tässä mittakaavassa.

-HurrikaaniMedia-