Loimaan Events ry järjestää ensimmäistä kertaa Mellilänjärvellä koko perheen ja koko päivän tapahtuman, jossa yhdistyy rento yhdessäolo hyvä fiilis ja ”biitsihengailu”. Tapahtuman päivämäärä on 27.7.2019. Loimaan Eventsin puuhamiehet Kalle Eskola, Lauri Eskola ja Ville Kankare suunnittelivat kauan tapahtumaa, joka lopulta muovautui beach volleyn, frisbeegolfin ja chillailun kombinaatioksi. – Meille tuli mieleen jo edellisen kerran Loimaalla järjestetyn maailman suurimman lentopalloturnauksen, Power Cupin jälkeen, että tämän tyyppisellä tapahtumalla saattaisi olla tilausta. Aikaa tosin on nyt vierähtänyt, mutta nyt ollaan jo suunnitelmissa pitkällä, Kalle Eskola paljastaa. Eskolan toivoo biitsikenttien olevan valmiina Mellilänjärvellä juhannuksena, jolloin sinne pääsee pelaamaan. Miehen mukaan perheen pienimpien aktiviteetti on vielä mietinnän alla, mutta heillekin on tarkoitus järjestää jotain mielekästä puuhaa. Päiväohjelma on laadittu kaikenikäisille, mutta illalla tapahtuma muuttuu K-18- rantabileiksi. Tunnelmasta tulee vastaamaan huippudeejii-vieraita, kuten Haloo Helsinki- bändin taustajoukot. – Talkoilla ollaan kaikki tehty ja nyt aletaan olemaan voiton puolella. Haemme edelleen tapahtumalle sponsoreita, Eskola kertoo. Paljossa mukana oleva Eskola huomauttaa, että kenttien tekeminen on vaatinut myös taloudellista panosta, joten yritysten mukana olo taloudellisesti olisi enemmän kuin suotavaa.

Tapahtuma on suunniteltu niin, että siellä voi viettää koko päivän. Talkookolmikko on tehnyt ennenkin isoja paikallisia tapahtumia, joten jokainen yksityiskohta on mietitty valmiiksi. Nyt on viimeistelyä vaille valmiina grilli- ja anniskeluluvat. – Meiltä saa koko päivän grilliruokaa ja erilaisia virvokkeita, Eskola paljastaa.

Päivän vetonaulana on biitsiturnaus, jossa on eri sarjat junioreille ja varttuneimmille. Jokaiseen sarjaan voi vielä ilmoittautua pelaamaan. Mutta Eskola vinkkaa, että kiirettä kannattaa pitää. Sen lisäksi frisbeegolf-rata on ”trimmattu” kisakuntoon.

Lisätietoa saa parhaiten yhdistyksen kotisivuilta: www.loimaaevents.fi

Sivujen kautta pääsee myös ilmoittautumaan biitsiturnaukseen.