Kaksi edellistä kautta Hurrikaanin passariosastolla viihtynyt Matti Toivola siirtyy farmisopimuksella ykkössarjan Lempo- Volleyhin. Lempääläläiset yhdistivät tälle kaudelle paikalliset Lempäälän Kisan ja Lempäälän Jyryn yhdeksi lentopallon erikoisseuraksi. Seuran tavoite on vakiinnuttaa paikka maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Halusimme saada hyvän passarin ja Toivolan nimi nousi esiin palaverien aikana. Iso kiitos Heinon Jussille tästä mahdollisuudesta, Lempo- Volleyn manageri Juha Raunio kiittelee.
Raunio odottaa Toivolan olevan joukkueen johtavia pelaajia parketilla ja parketin ulkopuolella.

– Kova pelimies ja taistelija. Juuri sellainen pelaaja kuin tarvitsemme, manageri myhäilee.

Sopimus on kaikille osapuolille reilu. Lempääläiset saavat nuoren (23v), mutta jo liigassa meritoituneen passarin, pelaaja saa kaipaamaansa peliaikaa ja Hurrikaani voi miestä käyttää jos on akuutti tarve. Nurmon Jymyn kasvatti ehti pelaamaan Hurrikaanissa kaikkiaan 85 ottelua kahden liigakauden aikana. Mukaan mahtuu mm. SM- hopea ja SM- pronssi.

– Lähden puhtaasti pelaamaan Lempäälään. Haluan nimenomaan pelata ja siellä on peliaikaa luvassa, Toivola perustelee päätöstään.

Siirtymiseen vaikutti paljon myös se, että joukkueessa pelaa tulevan kauden aikana Tomi Rumpunen, joka on tuttu viime kaudelta Hurrikaanipaidasta.

– Vaikka pelaan Lempäälässä, asunto jää Loimaalle. Luultavasti harjoittelen sekä Hurrikaanin, että Lempo- Volleyn kanssa, Toivola miettii tulevan talven kuvioitaan.

Hurrikaanissa ei ole tällä hetkellä yhtään sopimuksenalaista passaria, mutta toisen passarin kanssa sopimus syntyy viikonlopun aikana.

-HurrikaaniMedia-