Kuka olisi uskonut, että kauden 2012-2013 jälkeen Matti Oivanen nähdään uudelleen Hurrikaani-paidassa? Ei varmasti kovinkaan moni. Mutta niin vain kohtalo saattoi jälleen yhteen maajoukkueen vakiokasvon ja Hurrikaanin Mestaruusliigajoukkueen. Viime kerralla kun Oivanen pelasi Loimaalla, tuloksena oli SM-hopeaa. Sitä lähtee Oivanen nyt uudestaan kirkastamaan kultaiseksi.

masseuutis3-300x297

”Masse is back”

– Minulla on liikaa hopeisia mitaleja. Nyt on aika ottaa se ensimmäinen henkilökohtainen ja samalla seuran ensimmäinen Suomen Mestaruus. Oleva varmasti valmis taistelemaan sen eteen kun kausi alkaa, toteaa ”Masse” sopimuksen synnyttyä. Oivasen edellinen kausi Loimaalla tuotti miehelle 28 runkosarjan pelissä 354 pistettä, 40 ässäsyöttöä ja 106 torjuntaa.

– Kaikki on varmasti samaa mieltä, että saimme Mestaruusliigan parhaan keskipelaajan Hurrikaaniin. ”Masse” pystyy yksinään ratkomaan pelejä. Miehellä on paljon vahvuuksia, joten olen todella tyytyväinen, kesämökiltä tavoitettu Ville Kakko kommentoi.

Oivasen tulon syynä oli myös paha selkävamma, joka on diagnosoitu välilevyn pullistumaksi. Selkä vaivasi jo viime kaudella Puolassa AZS Olsztynin joukkueessa, mutta miehen itsensä mukaan sitä ei osattu hoitaa oikein.

– Suomessa on fysioterapia aivan maailman huippua ja Hurrikaanilla on yhteistyökumppanina turkulainen Bliss Clinic, joka antaa nyt minulle todella ammattimaista hoitoa. Tällä hetkellä selän kuntouttamien on ykkösasia ja tarkoitus on olla huippukunnossa kun MM-kisat alkavat syyskuun alussa. Olen aivan varma, että pystyn auttamaan Hurrikaania.

masseuutis-256x300

Oivanen Hurrikaanissa kaudella 2012-2013

Oivasen mukaan Hurrikaanilla on vahvempi joukkue kuin pari kautta sitten. – Joukkueessa on vahvoja pelaajia, kuten Aivars Petrusevics ja Vladimir Cedic. Tämän lisäksi junnumaajoukkueesta Kasimir Vuorinen, Tapio Toiviainen ja Karri Kutinlahti tuovat kilpailutilanteen joukkueeseen. Passari Kalle Määtän kanssa en ole pelannut yhdessä, mutta tiedän Määtän tykkäävän pelata paljon keskeltä ja se sopii minulle hyvin.

Joukkueen pelaajatilanne on hyvällä mallilla. Haussa on vielä kakkospassari ja mahdollisesti yleispelaaja. Passarin kohtalon pitäisi ratketa heti elokuun alussa kun joukkue palaa omatoimijaksolta joukkuetreeneihin. Oivanen liittyy joukkueeseen vasta MM-kisojen jälkeen syyskuun puolen välin jälkeen. Kausi alkaa syyskuun lopussa kotipelillä Valepaa vastaan.

full1-300x200

Matti Oivanen

-Hurrikaani tiedotus-