Matti Oivanen ja Hurrikaani- Loimaa ovat solmineet 2+1- mallisen jatkosopimuksen. Oivanen on urallaan pelannut ulkomailla Ranskassa (Beauvais), Italiassa Piacenzassa ja Forlissa, Venäjällä (Nizhni Novgorod) ja Puolassa (Olsztyn). Hurrikaanissa keskipelaaja on viihtynyt nyt kolmen kauden ajan. – Täällä on koko homma hyvin hallussa. Saan treenattua selän ehdoilla ja viihdyn muutenkin Loimaalla. Vaikea täältä olisi enää mihinkään lähteä, toteaa viime viikolla talokaupat Loimaalla viimeistellyt Oivanen. Oivasen mukaan viime kausi loppui miehen itsensä osalta hiukan liian aikaisin kun alkusyksy meni pahan selkävamman kanssa tasapainoillessa. Nyt mies on täydessä tikissä ja pääsee pitkästä aikaa aloittamaan terveenä kesäharjoittelukauden.

– BlissClinicille, Savosen Artolle ja Salosen Martille iso kiitos, heidän toiminta auttaa minua pysymään kunnossa. Se on myös suurin yksittäinen osatekijä, että olen viihtynyt Loimaalla niin hyvin. Sen lisäksi miehen tuleva aviovaimo on löytänyt töitä Hurrikaanin yhteistyökumppani Dinoliftiltä, joten loimaalaistuminen on hyvässä vauhdissa. – Sehän tässä hiukan pelottaakin, että loimaalaistuu täysin, naurahtaa muuttokuorman takaa uusi talonomistaja.

Matti Oivasen "huittislainen leijasyöttö" nähdään jatkossakin Loimaalla

Matti Oivasen “huittislainen leijasyöttö” nähdään jatkossakin Loimaalla

Päävalmentaja Lauri Rantanen pitää uunituoretta pelaajasopimusta tärkeänä. – Masse on maailmanluokan pelaaja. On hienoa, että sellainen pelaaja löytyy omasta joukkueesta. Mies on iso osa Hurrikaanin palapeliä, joka pikku hiljaa alkaa rakentua. Rantasen mukaan kesäharjoittelussa mennään Oivasen kanssa varovaisesti ja isoa vastuuta kantaa myös voimavalmentaja Savonen. – Savonen saa Massen kanssa tehdä fysiikkaohjelman aika lailla kahdestaan. Siihen en puutu. Luotan, että kaksi kovaa ammattimiestä osaa asiansa. Se on toiminut ennenkin, joten se toimii myös jatkossa.

Tällä hetkellä Hurrikaanilla on sopimukset kolmen pelaajan kanssa. Oivasen lisäksi Tuomas Koppanen ja Jesse Mäntylä ovat sopimuspelaajia. Ensi viikolla on luvassa lisää pelaajauutisia ja tähtäimessä on, että passarikuviot selkiytyvät parin viikon kuluessa.

-Hurrikaani tiedotus-