Yksi tämän kevään isoin ja tärkein uutinen on: Matti Oivanen on Hurrikaanissa ensi kaudellakin. Tämä selvisi kun Oivanen laittoi yhden vuoden sopimuspaperiin nimen viime viikonloppuna. Näin ollen Oivasella alkaa jo kolmas kausi Hurrikaanissa, kahdella aikaisemmalla kaudella pelaajan ollessa Loimaalla on kausi päättynyt hopeajuhliin. Edelleen mies metsästää kiivaasti sitä ensimmäistä Suomen Mestaruutta.

Mennyt kausi oli Oivaselle loistava, joka huipentui henkilökohtaisesti aivan loistaviin pudotuspeleihin. Niissä kertyi 32 ässäsyöttöä ja 68 torjuntaa. Molemmilla lukemilla otettiin pudotuspelien kärkipaikka niin ässäsyötöissä kuin torjuntatilastossakin.

– Ulkomailta ei kuulunut mitään mielenkiintoista, joten Loimaalla jatkaminen oli selviö. Liigan taso on mennyt parin kolmen kauden aikana hirveästi eteenpäin ja edelleen tuntuu, että Suomeen on tulossa nippu kovia pelimiehiä. Se nostaa liigan tasoa, joten mielenkiinnolla odotellaan uutta kautta. Meillä näyttää olevan tulossa kova joukkue.

Avainpelaajat jatkavat ja uudella päävalmentajalla Nicola Giolitolla on kovan valmentajan maine. Itse olen tutustunut parin kesän aikana italialaiseen maajoukkueleireillä ja voin todeta, että vaatimustaso ja ammattitaito ovat korkealla. Varmasti Mestaruusliigakaudella mennään harjoituksissakin kovaa ja täysillä, pohtii Oivanen.

Oivasen pitää kiireisenä koko kesän ajan maajoukkueleiritykset, jotka huipentuvat syksyllä pelattaviin Euroopan Mestaruuskisoihin. Myös Maailmanliiga työllistää maajoukkuemiestä. Siitäkin huolimatta Oivanen toteaa, että kesällä ehtii myös hiukan lomailla ja pitää taukoa lentopallosta. – Selkä on saatu viime kauden aikana kuntoon, kiitos kuuluu Bliss Clinicille ja Arto Savoselle. Voin treenata täysillä ilman kipuja.

Hurrikaani etsii parhaillaan kahta passaria, yhtä yleispelaajaa ja ainakin yhtä hakkuria. Ykköspassarin kohtalo ratkeaa seuraavan puolentoista viikon aikana. Kakkospassariksi on muutama vaihtoehto, mutta yleispelaajan ja hakkurin tilanne on täysin avoinna.

6-4-2015-20-300x200

-Hurrikaani tiedotus-