Hurrikaanin joukkueenjohto pysyy tulevallakin kaudella samassa kuosissa. Martti Salonen (54v) solmi viime viikolla seuran kanssa jatkosopimuksen, joka tarkoittaa, että jatkossakin loimaalainen lentopalloyleisö saa nauttia Salosen ja joukkueenjohtaja Jussi Vuolteen tuuletuksista ja sähköisestä peliin eläytymisestä. – Hyvä porukka ja mukava ilmapiiri ovat ne avain asiat, minkä takia lähes talkoilla tätä jaksaa kuusi- seitsemän kuukautta vuodesta, kommentoi ”Party- Marty”- lempinimellä tunnettu fysioterapeutti. Sen lisäksi pääsen läheltä seuraamaan ammattilaisurheilua ja kaikkea sitä, mitä normaali katsoja ei näe. Se on etuoikeus.

Turkulaislähtöinen Salonen harrasti ja kilpaili nuorena pikajuoksussa ja Hurrikaanin hänet neljä vuotta sitten houkutteli silloinen päävalmentaja Ville Kakko. – Tänä kesänä olen lihashuollon lisäksi vastannut osittain juoksu- ja koordinaatioharjoitteista, koska tiedän sen puolen hyvin. Muuten hommiini kuuluu huoltajan perushommat, eli juomapullojen täyttämiset ja teippaukset. Fysioterapeuttina vastaan myös pelaajien hieronnasta. Salosen vahva ja pitkä fysioterapeuttihistoria antaa joukkueelle ja pelaajille lihashuollon mahdollisuuksia myös pitkillä pelimatkoilla. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että kotiinpaluumatkojen aikana Salonen hieroo bussissa useammankin pelaajan kroppaa.

_full

Salonen on jo ”käsitellyt” useita kymmeniä Hurrikaanipelaajia hierontapöydällään, jossa hoidon aikana tutustuu pelaajiin aivan eri tavalla kuin joukkueen yhteisissä harjoituksissa. – Saatan toimia pelaajille henkireikänä tai psykologina, koska hieronnan aikana tulee juteltua kaikesta maan ja taivaan väliltä. Suurimman yksittäisen positiivisen vaikutuksen teki viime kaudella Kosti Shumov. – Hän oli muutenkin kuin fyysisesti niin sanottu ”iso persoona”. Aivan huipputyyppi, Salonen kehuu viime kauden keskipelaajaa.

Jos joukkueenjohtaja Vuolle totesi metsästävänsä seurahistorian ensimmäistä Suomen Mestaruutta nyt alkavalla kaudella kovalla innolla, samaa voidaan sanoa Salosestakin. Tutkapari on selvästi päättänyt, että nyt se mestaruus otetaan. – Jos ja kun se kirkkain mitali tulee, juhlin sitä ainakin sen Vuolteen uhkaaman viikon. Se on selvä, etten ensimmäisten joukossa lopeta juhlimista, Party- Marty nauraa. On helppo uskoa, että mestaruuden osuessa Hurrikaanille, niin huoltaja/fysioterapeutista kuin joukkueenjohtajastakin saisi juhlahumun keskellä yhden täysipitkän kotimaisen komediallisen action-leffan. Ennen kaksikon juhlia, pitää kuitenkin klaarata runkosarja ja pudotuspelit kunnialla läpi. Niitä odotellessa…

-Hurrikaani tiedotus-