Hurrikaani vahvisti yleispelaajaosastoaan Raision Loimun kasvatti Eemeli Koukilla. Kouki ( 22-v, 196cm ) on kiilannut itsensä viimeisen muutaman vuoden aikana Suomen maajoukkueeseen saakka ja on jo nyt matkalla Maailmanliigan merkeissä Kanadan ja Australian vierasmatkoille. Kouki on urallaan pelannut kuusi kautta Mestaruusliigaa, joista kolme ensimmäistä kului Loimun ja kolme viimeistä Team Lakkapään riveissä.

Tähän mennessä miehellä on palkintokaapissa kaksi SM-pronssia ja yksi Suomen cupin hopeamitali. Nyt tarkoituksena on lähteä menestymään Hurrikaanin kanssa. 168 liigaottelun mies tietää ja tuntee valmennuksen läpikotaisin, sillä Kouki ja Ville Kakko asuivat lähes naapureina Ruskolla.

– Yksi tekijä oli juuri Kakko, koska tiedän miehen ja hänen valmennustyylinsä. Haluan mennä urallani eteenpäin ja koen sen olevan Hurrikaanissa ja Loimaalla mahdollista. Täällä pelataan myös tulevalla kaudella euro-pelejä, jotka ovat nuorelle pelaajalle tärkeitä näyteikkunoita Eurooppaan, tietää Kouki.

Tällä hetkellä Kouki elää omien sanojensa mukaan nuoren lentopalloilijan unelmaa kun saa olla osana maajoukkuetta. Leiritykset ja kovat pelit kehittävät ja koko ajan pelaajat ovat tarkan silmän alla. – Kyllähän täällä maajoukkueen matkassa kaikki osatekijät ovat viimeisen päälle, joten koen kehittyväni koko ajan.

Kouki myönsi, että Loimaalla oli aina vaikea pelata vierasjoukkueen paidassa, mutta nyt pääsee kotiyleisön kanssa samalle puolelle ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta. Nähtäväksi jää, nouseeko nuori Kouki koko Liikuntahallin uudeksi kulttipelaajaksi, sillä miehellä on siihen kaikki mahdollisuudet.

Eemeli Kouki seuraa vierestä kun libero Vasillev nostaa palloa

Eemeli Kouki seuraa vierestä kun libero Vasillev nostaa palloa

Hurrikaanin ja Koukin sopimus on kaksivuotinen, joista jälkimmäisessä sopimusvuodessa on mahdollisuus siirtyä ulkomaille. – Saatiin mies, jolla on lupaava tulevaisuus. Ei Maailmanliigajoukkueeseen pääse, jos ei ole kunnon näyttöjä. Koukissa saadaan vahvaa hihapelaamista ja sitä tässä haettiin lisää, Kakko hehkuttaa. Valmentajan mukaan Kouki oli sillä valmentajan ”toivelistalla”, joita alettiin käydä läpi viime kauden päätyttyä. – Tämän tasoisia kotimaisia pelaajia ei ole kovin paljoa tarjolla, joten totta kai ollaan tyytyväisiä kun nappasi.

Koukin kesä menee ainakin osittain maajoukkueen matkassa, mutta Kakkokaan ei täysin vielä ollut varma, kauanko mies maajoukkueen matkassa viipyy. Ainakin seuraavat kaksi viikkoa mennään Loimaalla treeneissä ilman uutta yleispelaajaa.

-Hurrikaani tiedotus-