Hurrikaani on tehnyt ensimmäisen sopimuksen yleispelaajaosastolle kun viime kaudella Loimaalla pelannut Luke Smith (25v,204cm) jatkaa vuoden mittaisella sopimuksella. – Tykkäsin pelata Loimaalla. Seura oli ammattimainen, joukkue hyvä ja olosuhteet kaikin puolin kunnossa. Minulle oli selvää, että haluan jatkaa Hurrikaanissa. Smith oli Hurrikaanin tehokkain pelaaja pudotuspeleissä.

– Luke aloitti kauden ailahtelevasti, mutta otteisiin tuli kauden mittaan lisää tasaisuutta. Pudotuspeleissä hän oli meidän parhaita pelaajia, Lauri Rantanen kommentoi. Rantasen mukaan Smith ei kuitenkaan vielä pelannut optimaalisella tasolla vaan ensi kaudella on yritettävä kaivaa miehestä lisää tehoja ulos. – Kyllä me yritetään edelleen panostaa miehen vahvuuksiin, eli kovaan hyökkäyspelaamiseen. Paljon on kiinni myös passarista, saako hän Smithistä lisää tehoja ulos.

Luke Smith

Luke Smith

Kesän ajan australialainen harjoittelee voimavalmentaja Arto Savosen ohjeiden mukaan omatoimisesti Tshekissä. Elokuussa mies palaa Suomeen ja Loimaalle, jolloin alkaa lajinomainen harjoittelu pallon kanssa.

Tällä hetkellä Hurrikaanin sopimuspelaajat ovat: Jesse Mäntylä, Tuomas Koppanen, Matti Oivanen ja Smith. Ensi viikon alussa Hurrikaani julkistaa kaksi sopimusta, joista toinen on jatkosopimus ja toinen uusi pelaajasopimus.

-Hurrikaani tiedotus-