Hurrikaani-Loimaa on kiinnittänyt yleispelaajaosastolle nuorta voimaa. Maskusta kotoisin oleva nuori yleispelaaja Luka Marttila (17v./194cm) on allekirjoittanut 2+1 vuotisen sopimuksen Hurrikaani-Loimaan kanssa. Viime kaudet Kuortaneella viihtynyt Maskun Katajan kasvatti ottaa tulevalla kaudella ison askeleen kohti ammattilaiskenttiä.

Virtaa täynnä oleva nuorimies odottaa jo tulevaa kautta innoissaan.
-Tosi hyvillä ja odottavilla fiiliksillä saavun Hurrikaaniin. Hurrikaanin valitsin, koska koen että se on minulle paras paikka kehittyä pelaajana ja olen kuullut muilta tahoilta seurasta ja valmennuksesta vain hyvää. Lisäksi muistan kun joskus pienempänä kävin isän kanssa katsomassa Hurrikaanin pelejä Loimaalla ja hallissa oli aina hyvä tunnelma. Toivottavasti saadaan syksymmällä halli taas täyteen!

Päävalmentaja Jussi Heino on tarkkailut nuorta maskulaista jo pitkin viime kauden.
-Nuori peluri vielä. Oli mielenkiintoista seurata viime kaudella pojan kehitystä Kuortaneen 1-sarja joukkueen mukana. Paransi peli peliltä ja pudotuspeleissä esitti vahvaa 1-sarja pelaamista. Löytää uudet keinot pärjätä hankalissa tilanteissa, eikä jää toistamaan virheitä – pelurin merkki. Hyvän kesän jälkeen taistellee varmasti peliajasta liigassa. Odotan edelleen tasaista kehittymistä, kertaa päävalmentaja Heino.

Hurrikaanin tavoitteena on julkaista ainakin yksi pelaajasopimus vielä tällä viikolla.