Hurrikaani-Loimaa on solminut uuden pelaajasopimuksen viime kaudella keskitorjujana pelanneen Miro Leinosen (20v./205cm) kanssa. Uusi sopimus on mallia 1+1. Keskitorjujana viime kaudella viihtynyt Leinonen saapui Hurrikaanin vahvuuteen viime kaudella. Syyskaudella tullut pieni jalkavamma sekoitti suunnitelmia, mutta kevätkaudella myös sai pukea jo peliasunkin päälle.

Pelaaja itse on uudesta sopimuksesta mielissään.
-Olen iloinen, että pääsen jatkamaan Hurrikaanissa. Tiedän, että Jussin valmennuksessa tulen menemään paljon eteenpäin. Edessä on kovaa harjoittelua läpi kesän ja toivotaan, että työ näkyy myös ensi kaudella, pohtii Leinonen.

Päävalmentaja Jussi Heino näkee nuoressa miehessä ison potentiaalin.
-Pitkä, reipas, ulottuva nuori mies, jolla intoa harjoitteluun ja uuden oppimiseen riittää. Asiansa osaavan pallokoulun käyneenä tietää ja hallitsee lajin perustaidot. Siitä Iso peukku Salon suuntaan. On vielä liiga-uran alkuaskeleilla ja tekemisen suuntaa ja päämäärää vasta hahmotellaan. Mielenkiintoista päästä seuraamaan läheltä kuinka kauas nuoren miehen lentopallopolku johtaa.

Hurrikaani-Loimaa pyrkii julkaisemaan uusia pelaajasopimuksia kiihtyvään tahtiin. Odotettavissa on vielä ainakin kaksi julkaisua kuluvalla viikolla.