Lauri Vanhanen (22) jatkaa Hurrikaani- Loimaan joukkueessa yhden vuoden sopimuksella. Alkava kausi on yleispelaajalle jo neljäs loimaalaisjoukkueessa. – Täällä on hyvä valmennus, organisaatio ja joukkue. Sen lisäksi kaikki on toiminut erinomaisesti ja kaupunki on mukava, paljastaa Vanhanen jatkosopimuksen syitä. Edeltävä kausi oli Vanhaselle haastava, sillä mies pyöräytti nilkan juuri ennen kauden alkua. – Loukkaantuminen tuli todella pahaan saumaan. Olin fyysisesti todella hyvässä kunnossa ja valmiina haastamaan aloitusseitsikon äijiä, mies muistelee.

Juuri loukkaantuminen on nostanut Vanhasen tämän kesän harjoitusmotivaation tappiin saakka. – Kyllähän näyttämisen halu on todella valtava. Nyt tehdään töitä ensi kautta varten.

Hurrikaani on jo yli kuukauden harjoitellut Jussi Heinon ja Jani Niskakankaan silmien alla. Kesä on mennyt tähän saakka hyvin pitkälti samalla kaavalla kuin aikaisemmin. – Pallon kanssa treenataan paljon ja sen lisäksi fysiikkatreeniä tulee jokaiseen harjoitukseen, Vanhanen paljastaa.

Vanhanen ei kovinkaan paljoa ehdi Suomen kesästä nauttimaan, sillä harjoitusten lisäksi mies on töissä Salossa, josta ajelee päivittäin treeneihin Loimaalle. – Aamulla seitsemältä alkaa työt ja kotona ollaan illalla ennen kahdeksaa. Kyllä tätä jaksaa tehdä, tuttua aiemmilta vuosilta, mutta bensaan uppoa kyllä melkoinen määrä, mies nauraa.

Vanhasen sopimuksen myötä Hurrikaanin yleispelaajaosasto näyttää seuraavalta: Vanhanen, Luka Marttila, Nooa Marttila ja Aleksi Muukkonen. Joukkueen runko alkaa olemaan kunnossa, mutta Antti Ropposen tilalle haetaan vielä hakkuria. Etsintä on käynnissä, mutta vielä toistaiseksi mitään konkreettista ei ole löytynyt.

 

-HurrikaaniMedia-