Suomen cupin ottelussa Raision Loimua vastaan nilkan loukannut Eemeli Kouki on poissa vahvuudesta noin kahdeksan viikkoa. Viime perjantaina operoidusta nilkasta löytyi sen verran korjattavaa, että 27-vuotias yleispelaaja on parisen kuukautta sivussa peleistä. – Tulin torjunnasta suoraan vastustajan jalan päälle ja siinä tilanteessa nilkka vääntyi. Aluksi tuntui, että vamma on ihan perus nilkkavamma, mutta magneettikuvissa paljastui, että yksi nivelside on poikki ja toinen lähes poikki. Sen lisäksi luu kiinnitettiin uudelleen, joten nyt ollaan hetken aikaa poissa, Kouki kertasi.

Nilkkavamma on Koukin peliuran pahin tähän mennessä, joten asennoituminen sairauslomaan vaatii totuttelua. – Aluksi tapahtunut oli iso pettymys, mutta nyt alkaa helpottaa. Sitten kun jalka kestää, pääsen tekemään jotain fysiikkaa, mikä toivottavasti edesauttaa kun pääsen takaisin parketille.

Koukin mennyt syyskausi on ollut erinomainen. Mies on ollut Jussi Heinon palapelissä iso kulmapala, jonka varaan on rakentaa peliä. Kouki tietää, että vaikka syyskausi oli tehokas, mikään itsestäänselvyys ei jalan kuntoutuksen jälkeen seitsikkoon pääsy ole. Niin kova taso ja kilpailutilanne Hurrikaanissa on tällä hetkellä. – Kyllä koko joukkueen syksy on ollut hyvä. Totta kai näillä pelimäärillä tulee niitä ns. ohipelejä muutama, mutta kokonaisuudessa olemme tehneet niitä asioita oikein, joita on harjoiteltu ja joista on keskusteltu. Kun kevät tulee, olemme varmasti valmiita voittamaan kaikki joukkueet, Kouki paaluttaa.

Neljättä kauttaan Hurrikaanissa pelaava Kouki valittiin myös joulukuun kuukauden pelaajaksi. Valinta oli miehen uralla ensimmäinen. Joulukuussa Koukilla oli lentokeli: Neljän pelin pistekeskiarvo oli 15 ja teholukemakin per ottelu oli lähes 16. Sen lisäksi ässäsyöttöjä syntyi 13 ja torjuntoja 9.

Tämän lisäksi joulukuun kuukauden joukkueeseen Hurrikaanista valittiin toiseksi keskipelaajaksi Matti Oivanen.

-HurrikaaniMedia-