Viime kauden Hurrikaanikapteeni Eemeli Kouki jatkaa Loimaalla ainakin ensi kauden ajan. Kouki ja Hurrikaani solmivat menneellä viikolla vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Koukin perässä oli Keski-Euroopasta parikin joukkuetta, mutta kumpikaan ei lopulta tarjonnut tarpeeksi kiinnostavaa sopimusta.

– Loimaalla on kaikki ollut kunnossa näiden kahden vuoden aikana, joten ulkomailta pitää tulla mielenkiintoinen tarjous, ennen kuin lähden. Eikä ulkomailla aina asiat ole paremmin kuin Suomessa. Saa olla tosi hyvä tarjous, että lähden Hurrikaanista, Kouki kommentoi.

Eemeli Kouki

Eemeli Kouki

Kahden kauden aikana Matti Oivasen tapaan kovaa vauhtia loimaalaistuva Kouki on tullut tunnetuksi vahvasta vastaanotosta ja fiksusta pelaamisesta. – Oma pelaaminen meni viime kaudella eteenpäin ja kapteenius oli opettavaista aikaa. Yritin näyttää esimerkkiä kentällä ja harjoituksissa koko ajan.

Tällä hetkellä Hurrikaani harjoittelee joukkueen kanssa 2-3 kertaa viikossa ja muuten pelaajille on laadittu voimavalmentaja Arto Savosen johdolla tarkat ja yksilölliset voimaohjelmat. Heinäkuussa pelaajat pääsevät omatoimijaksolle ja elokuussa alkaa lajinomainen harjoittelu koko joukkueen voimin. Elokuun alussa saapuvat kaikki uudet pelaajat Loimaalle. Tällä hetkellä seurajohto etsii kuumeisesti uutta ykköshakkuria ja neuvottelut ovat käynnissä myös Kasimir Vuorisen kanssa.

-HurrikaaniMedia-