Hurrikaanilla on menossa pahin otteluruuhka tähän mennessä. Viime lauantaina Suomen cupin välieristä alkanut kova pelitahti huipentuu tämän viikon kolmanteen ja viimeiseen peliin tulevana sunnuntaina. Yhdeksän päivän aikana se pelaa peräti viisi peliä. Viikon ensimmäinen vastus on keskiviikkona Loimaalle saapuvat sarjan jumbojoukkue Korson Veto. Nicola Giolito tulee varmasti kierrättämään pelaajiaan todella rohkeasti, koska siihen on hyvä mahdollisuus. Ei olisikaan mikään ihme, että sunnuntaina Suomen cupin finaalissa pelannut seitsikko istuisi juuri Korson Vetoa vastaan pitkälti vaihdossa.

KoVe on ollut tämän Mestaruusliigakauden suurin pettymys. Kuten Rantaperkiön Isku, se on luottanut hyvin junioripitoiseen joukkueeseen. Parin viime vuoden aikana KoVen kokoonpano ei ole muuttunut juuri lainkaan. Suurin muutos on ollut passarin vaihtuminen. Vielä edelliskaudella peliä pyöritti Petteri Laurila ja viime kaudella Arto Hanni. Molemmat yli nelikymppiset passarit toivat nuoren joukkueen pelaamiseen rauhallisuutta ja kokeneet passarit myös näyttivät, mitä pelaaminen maan korkeimmalla tasolla vaatii. Tälle kaudelle Petri Sainio ei saanut enää kokenutta ykköspassaria vaan joukkueen passipelissä vastuun kantaa pääosin Joel Laakso (21v) tai Loimaan Jankon kasvatti, Hurrikaanissa liigadebyytin tehnyt Akseli Haltia (21v). Laaksolla ja Haltialla on ura vielä edessäpäin, mutta ehkä KoVen tilanteessa juuri kokemuksella olisi nyt suuri merkitys. Antti Vallin ja viime kaudella debytoinut Miro Määttänen eivät tällä kaudella ole olleet niin kovassa tikissä kuin Sainio olisi toivonut. Syitä on varmasti mietitty, mutta ainakaan vielä ei ole löydetty ratkaisua. Koven ainoa merkittävä pelaajahankinta Haltian lisäksi on unkarilainen keskipelaaja Alpar Szabo, joka keskipelaajana on kiinni torjuntatilaston voitossa (67torjuntaa). Paljon on odotettu myös Toni Kankaanpäältä, mutta Kankaanpääkään ei ole pelannut yhtä vahvaa kautta kuin viime vuonna.

KoVe saapuu Loimaalle peräti 16 ottelun tappioputkessa. Edellisen kerran se on voittanut 31.10.2015! Tällainen tappioputki ei voi olla näkymättä nuoren joukkueen otteissa. On hyvin mahdollista, että keskiviikkonakaan ei ole luvassa Loimaalta pisteitä tuliaisena. Vaikka Hurrikaanin viisi viimeistä peliä on tuottanut ainoastaan kaksi voittoa, varsinkin mennyt viikonloppu osoitti, että joukkue on menossa hyvää vauhtia eteenpäin. Keskiviikon ottelusta ei voi odottaa muuta kuin Hurrikaanin voittoa. Joukkueet ovat kohdanneet kaikkiaan 13 kertaa ja vain kerran KoVe on onnistunut Hurrikaanin kukistamaan. Loimaalla se ei ole onnistunut voittamaan kertaakaan vaan on poistunut tappio niskassa kuusi kertaa. Tämän kauden ainoa kohtaaminen Korsossa päättyi Hurrikaanille 3-2. Nyt kaikki muut kuin 3-0 kotivoitto olisi pettymys.

-Hurrikaani tiedotus-