Hurrikaani kohtaa keskiviikon kotipelissä Pielaveden Sampon. Sampo on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, joukkue on kerännyt 10 pelissä 14 sarjapistettä. Sampon edellisestä liigaottelusta on vierähtänyt jo tovi, sillä joukkue oli viimeksi tositoimissa 16.11. Tuolloin pielaveteläiset kaatoivat kotonaan Korson vedon 3-2 lukemin. Ennen keskiviikon ottelua Loimaalla, Sampo kohtaa tiistaina Loimun Raisiossa.
Hurrikaanista Sampoon viime kauden päätteeksi siirtyivät Aleksi Kössi, Aleksi Kaatrasalo ja Antti Poikela. Näistä pelaajista Kaatrasalo toipuu olkapääleikkauksesta ja Poikela on ollut viime peleissä sivussa alaraajavamman takia. Passari Aleksi Kössi on saanut vastuuta alkukaudesta tasaisesti ja ei olisi ihme jos Sampon päävalmentaja Jukka Tuovinen laittaisi Kössin aloituskuusikkoon vanhaa joukkuettaan vastaan.
Sampon kokoonpano on elänyt alkukaudesta loukkaantumisten vuoksi ja joukkue hakee edelleen toimivaa kokoonpanoa. Kauden ykkösliberona aloittaneen Juhani Hakalan pelipaikan on vienyt Ilari Sivonen. Sivonen, Enderwin Herrera ja yleispelaajana viimepeleissä esiintynyt Andrei Ankudovich muodostavat eittämättä joukkueen vahvimman osa-alueen eli vastaanoton. Joukkueen hakkuripeli on aiheuttanut valmentaja Tuoviselle eniten harmaita hiuksia. Hakkurina pelannut Timo Leikas on jäänyt kaudella kolmesti pisteissä miinustehoille.
Hurrikaani lähtee otteluun neljän ottelun voittoputkessa. Viimeisessä ottelussa sunnuntaina joukkue kaatoi Rantaperkiön Iskun. Ottelu venyi lopulta viisieräiseksi peliksi, jossa Hurrikaanin peli ailahteli kaudella jo aiemmin nähtyyn tapaan. Keskiviikon ottelussa jää nähtäväksi kestääkö Hurrikaanin vire koko ottelun vai pystyykö Sampo laittamaan kapuloita Hurrikaanin rattaisiin.

-Hurrikaani tiedotus-