Runkosarja huipentuu herkulliseen Valepa kohtaamiseen tulevana keskiviikkona. Joukkueiden viime kohtaaminen nähtiin Finnish Teknikum Cupin finaalissa noin kuukausi sitten. Ottelu oli tasoltaan mieleenpainuva ja sitä on odotettavissa myös keskiviikon ottelulta. Vierasjoukkue Valepalla ei ottelussa erityisiä panoksia ole sillä joukkue on varmistanut jo  runkosarjan toisen sijan. Valepan puolivälierävastustaja on myöskin jo selvillä ennen runkosarjan viimeistä kohtaamista. Valepa kohtaa 10.3. alkavissa pudotuspelien avauskierroksella Lentopalloseura Ettan.

Kotijoukkue Hurrikaanilla sen sijaan ottelussa on vielä panosta. Voitolla Hurrikaani varmistaisi runkosarjan kolmannen sijan. Hurrikaanin pudotuspelien avauskierroksen vastustaja muodostuu Vantaa Ducksin tai Akaa-Volleyn väliltä.

Pudotuspelien otteluparit on tiedossa viimeistään keskiviikko-iltana. Kevään odotetut ratkaisu ottelut aloitetaan 10.3. ja kaikki pudotuspelivaiheet pelataan paras 3. järjestelmällä.

Ottelu LIVENÄ Ruudusta 3.3.2021 klo 17:00.

Edelliset ottelut, Hurrikaani-Loimaa:
Hurrikaani-Loimaa – ETTA 3-2
Tiikerit – Hurrikaani-Loimaa 0-3
Akaa-Volley – Hurrikaani-Loimaa 0-3

Edelliset ottelut, Valepa:
Valepa – Tiikerit 1-3
Tiikerit – Valepa 3-1
Ducks – Valepa 0-3

Hurrikaani-Loimaan päävalmentaja, Jussi Heino:
”Sitkeä ryhmä tulee vastaan. Valmentajansa näköinen, täynnä taktista osaamista ja selkeä pelisuunnitelma. Pelaajaosastolla huippuhakkuri Muukkonen, monipuolinen passari Laakso ja päällikkö Aho pitävät huolen ettei lämmittelyssä otettu hiki laske. Kirsikkana kakun päällä tietysti Loimaalaisten, Kassun ja Jessen paluu kotisaliin.”