Hurrikaani ja yleispelaaja Kasimir Vuorinen (190cm,21v) solmivat vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Vuorinen palaa nyt Loimaalle ja tuttuun joukkueeseen, josta mies lähti viime kaudeksi Rantaperkiön Iskuun. Kausi Iskussa oli Vuoriselle lähes täydellinen. ”Kassu” nousi nuorekkaassa ja kokemattomassa rantaperkiöläisjoukkueessa nopeasti ratkaisupelaajan rooliin ja sai kauden aikana valmennusduolta Jussi Heino-Pasi Palonen valtavasti vastuuta. – Viime vuosi oli hyvin opettavainen. Sain pelata ja tietyllä tavalla tuli kovuutta lisää. Iso kiitos Iskulle ja valmennukselle, että pääsin pelaamaan niin paljon, fiksuna pelaajana pidetty Vuorinen kiittelee. Vuorinen oli Iskussa joukkueen tehokkaimpia hyökkäyspelaajia ja erityisesti syöttöruudussa Vuorinen oli vahva. – Hurrikaani oli heti keväällä perässä ja Lauri (Rantanen) kyseli halukkuuttani palata Loimaalle. Lopulta päätös oli helppo tehdä, Vuorinen perustelee. Kassu huomauttaa, että Hurrikaanin joukkueessa on paljon tuttuja nuoria pelaajia, joiden kanssa hän on pelannut nuorisomaajoukkueissa (Ropponen,Toivola,Kutinlahti,Toiviainen). – Hurrikaani tulee olemaan ensi kaudella nuorekas ja nälkäinen. Tulemme varmasti pelaamaan isolla liekillä, yleispelaaja lupaa.

Vuorisen viime kausi Tampereella oli henkilökohtaisten pisteiden valossa tähänastisen uran paras. 30 runkosarjan pelissä Vuorinen merkkautti 238 pistettä, 40 ässää ja 28 torjuntaa. On perusteltua odottaa mieheltä edelleen isoja harppauksia eteenpäin.

21- vuotiaan pelaajan kanssa tehty vuoden mittainen sopimus on jatkumo sille, mitä Jukka Vehviläinen ja Rantanen ovat rakentaneet tarkoituksellisesti. – Saatiin nuori, mutta kokenut pelaaja. Kassu on fiksu pelaaja, jonka kehityskäyrä on ylöspäin. Vuorinen on pelaaja, joka tykkää harjoitella kovaa ja paljon. Juuri sellainen profiilipelaaja, jonka halusin joukkueeseen, päävalmentaja perustelee.

Rantasen mukaan nyt Hurrikaanin joukkueessa on hyvä miksaus erityyppisiä pelaajia, joten pelitaktisesti se mahdollistaa monipuolisen lentopallon pelaamisen. – Nyt maanantaina palataan joukkueharjoituksiin ja startataan pallotreenit. Pääpaino meillä on muutaman ensimmäisen viikon aikana omien henkilökohtaisten taitojen vahvistaminen, Rantanen paljastaa. Harjoituspelit tulevat mukaan elokuun lopulla, jolloin joukkue alkaa olla koossa kokonaisuudessaan. – Vaikka nyt alkaa lajiharjoittelu, pysyy fysiikkatreenit kovana vielä pitkän aikaa.

-HurrikaaniMedia-