Kasimir Vuorinen ( 18-v, 188cm ) laittoi uusimpana Jankon kasvattina nimensä Hurrikaanin tarjoamaan sopimuspaperiin. Nuorin painos Vuorisen lentopalloperheestä liittyy kesäkuun alussa liigajoukkueen harjoitusvahvuuteen kun Kuortaneen urheiluopistolla alkaa kesäloma. Kuten aikaisemmin sopimuksen Hurrikaanin kanssa tehnyt Tapio Toiviainen, on myös ”Kassulla” edessä alle 20-vuotiaiden EM- jatkokarsinnat heinäkuun alussa.

-Kassu on hyvin paljon samantyyppinen kuin Toiviainen. Todella lahjakas ja asenne työntekoon on kova. Olemme parina viime kesänä seuranneet Vuorisen kehittymistä ja kehitys on ollut hurjaa. Nyt alamme jalostamaan Kassusta liigapelaajaa, Ville Kakko kommentoi.

1+1- mallisen sopimuksen allekirjoittanut Vuorinen sanoi päätöksen olleen lopulta helppo. Myös Toiviaisen liittyminen Hurrikaaniin helpotti päätöstä, koska nuorisomaajoukkueiden vakiokasvot jatkavat yhdessä jatkossakin. Nyt vain Mestaruusliigassa ja isommissa ympyröissä.

Kasimir Vuorinen

Kasimir Vuorinen

-Onhan tämä mahdollisuus loistava. Olen pikku pojasta saakka jännännyt pelejä katsomosta ja nyt pääsen itse samaiselle parketille pelaamaan tuttujen ihmisten eteen. Toivottavasti mahdollisimman paljon tulee tuttuja seuraamaan meidän ”oman kylän poikien” pelaamista Mestaruusliigassa, Kassu kommentoi.
Vuorinen tiedostaa, että peliajasta tulee armoton kilpailu, mutta nuori mies on valmis tappelemaan pelipaikastaan. Vuorisen ja Toiviaisen sopimukset antavat jatkuvuutta sille juniorityölle, jota Jankossa on tehty viimeisien vuosien aikana. Pikku hiljaa liigajoukkueen ”omavaraisuusaste” on nousemassa sille tasolle, jota on pitkään odotettu.

-Hurrikaani tiedotus-