Tulokaskaudellaan läpimurron Mestaruusliigaan tehnyt Kasimir Vuorinen (19v, 189cm) jatkaa Loimaalla myös ensi kaudella. 1+1- mallisen sopimuksen allekirjoittanut Vuorinen on tällä hetkellä Santahaminassa suorittamassa asepalvelusta. – Viime kauden pudotuspelit ja se tunnelma kotipeleissä, olihan se aivan huikeaa! Huomasi, että nyt pelataan isoista asioista, perusteli Kassu syytä jäädä Loimaalle.

Nuoren pelaajan mukaan seura on hoitanut asiat mallikkaasti ja pelaajien on helppo vain keskittyä pelaamiseen ja harjoitteluun. – Olen nyt näyttänyt, että pystyn pelaamaan Mestaruusliigassa. Tulen taistelemaan peliajasta raivokkaasti myös ensi kaudella, vaikka laituriosasto on meillä timanttisen kovaa, viittasi tulokas Eemeli Koukin ja Luke Smithin mukanaoloon.

Ensi kausi on Vuoriselle kuitenkin erilainen kuin päättynyt debyyttikausi. Lentopallon ohella armeija pyörii tiiviisti mukana ja välillä se saattaa tuoda henkistä ja fyysistä väsymystä. – Armeija pitää suorittaa kunnialla pois. Se kuuluu meille suomalaisille. Tähän mennessä ei ole ollut mitään ongelmaa ja puolustusvoimissa pidetään urheilijoista hyvää huolta ja harjoittelulle jää täälläkin ihan hyvin aikaa, parhaillaan viikon harjoitusleirillä oleva tuore tiedustelujääkäri kiittelee.

Miehen mukaan ensi kaudelle tulee muutenkin haastetta lisää kun valmennuskieli muuttuu ruskosta ja englanniksi uuden päävalmentaja Nicola Gioliton myötä. Toiseen liigakauteen valmistautuva yleispelaaja on kunnostautunut myös armeijassa, sillä miehen omien sanojen mukaan hän voitti ampumataitotestissä viime kauden joukkuekaverit Karri Kutinlahden ja Tapio Toiviaisen. Nähtäväksi jää, miten tiedustelijalta sujuu Mikasan ammunta ensi kaudella. Varmaa on, että odotukset ovat kovat.

Nyt allekirjoitetun sopimuksen jälkeen joukkueeseen haetaan vielä toista passaria, yhtä yleispelaajaa ja kahta hakkuria.

3-3-2015-17-1024x683

-Hurrikaani tiedotus