Hurrikaani- Loimaa ja Akaa- Volley tarjoilevat keskiviikkona jännitystä koko illan edestä. Sarjajohtaja Hurrikaani ja sarjanelonen Akaa- Volley kohtaavat runkosarjan osalta kolmannen kerran. Kaksi ensimmäistä kohtaamista on kirjattu loimaalaisten nimiin, joten huomisen ottelun vierasjoukkuetta ei tarvitse sen enempää motivoida. Akaa- Volley on pelannut tällä kaudella vahvasti. Oliver Lüütsepp on onnistunut luomaan joukkueelle sopivan taktiikan, joka on tuottanut myös tulosta. Ainoastaan TOP-4- joukkueiden kohtaamisissa akaalaisilla on ollut vaikeuksia. Se on kerännyt Valepaa, Hurrikaania ja Savo Volleyta vastaan pelaamissaan kuudessa ottelussa ”vain” yhden voiton (Savo vieraissa) ja 3 pistettä. Vertailuna käy hyvin sarjakärki Hurrikaani, joka on pelannut Valepaa, Akaa- Volleyta ja Savo Volleyta vastaan jo 8 peliä, joista voittanut viisi ja pisteitä kohtaamiset ovat kerryttäneet 14 pisteen verran. Tilastokummajaisena voidaan akaalaisten osalta pitää myös joukkueen vieraspelaamista. Se on pelannut 12 vieraspeliä ja voittanut niistä yksitoista. Se ainoa vierastappio- se on tullut juuri Loimaalla!

Lüütseppin pelaajarotaatiosta kertonee pelaajien tasainen pistemäärä. Kaikkiaan kahdeksan pelaajaa on ylittänyt 100 pisteen rajan. Hurrikaanilla saman pisterajan on rikkonut viisi pelaajaa.

Hurrikaani kuittasi viime lauantaina kotivoiton Lentopalloseura Ettasta. Voittokaan ei saanut Jussi Heinoa täysin tyytyväiseksi. Heino ihmetteli joukkueen pelaamisen tason rajuja heittelyjä erien välillä. Keskiviikkona siihen ei ole varaa. Akaa- Volley tulee päälle kovaa. Se varmasti haluaa ryövätä vieraspisteet myös Loimaalta. On mahdollista, että joukkueet kohtaavat pudotuspelikevään aikana jossain vaiheessa, ja vierasvoitto saattaisi helpottaa painetilaa pelata Hurrikaanin kotiluolassa.

Akaalaisilla on tällä kaudella ollut joukkueessa paljon onnistujia. Keskipelaaja Panu Pitkänen ja libero Voitto Köykkä ovat Mestaruusliigan positiivisimpia tasonnostajia ja heidän takanaan kokeneet Joni Mikkonen ja Urpo Sivula takovat palloa tuttuun tyyliin. Kun joukkueen heikoimmaksi lenkiksi epäilty passari Akseli Lankinen on pitänyt tasonsa läpi kauden, on joukkueen pelisapluuna kunnossa.
Vaikka Hurrikaani on aika ajoin saanut sapiskaa pelaamisesta, on totta puhuakseen myönnettävä, että joukkueen meno on ollut koko kauden mittapuulla tasaista.

Keskiviikkona on mielenkiintoista seurata, nouseeko joku muu kuin Sivula tai Antti Ropponen ottelun kulun kannalta ratkaisijaksi. Sekä Heino, että Lüütsepp odottaa varmasti laituriosastolta vastuunkantoa. Molemmilla joukkueilla on sillä tontilla tulivoimaa: Sakari Mäkinen ja viime peleissä hyvin pelannut Eemeli Kouki vs. Mikkonen ja Enderwin Herrera tai Eetu Pennanen.

-HurrikaaniMedia