Hurrikaani- Loimaa ja seuran oma kasvatti Kalle Nohteri (17) ovat solmineet pelaajasopimuksen. Nohterin sopimus nostaa joukkueen ”omavaraisuusasteen” kolmeen pelaajaan. Jo ennen Nohteria, puhtaasti loimaalaistaustaisia pelaajia olivat Peter Vuorinen ja Tapio Toiviainen. Sen lisäksi Aleksi Kaatrasalo debytoi Mestaruusliigassa aikoinaan Hurrikaanissa.

Nohteri on kahden viime kauden aikana ollut mukana Hurrikaanin kesätreeneissä, ja nyt ahkeruus palkittiin edustusjoukkueen sopimuksella. – Pelaan tällä kaudella Hurrikaanissa liigassa ja sen lisäksi Jankon A- pojissa, uunituore sopimuspelaaja paljastaa. – Totta kai solmittu sopimus tuntuu hyvälle, äiti lupasi viikonloppuna leipoa kakun sopimuksen kunniaksi, hymähtää Nohteri.

Nohteri pelaa liberon tontilla, jota paikkaa tällä hetkellä hallitsee niin ikään Jankko- kasvatti Peter Vuorinen. Ainakin tällä kaudella Vuorinen tulee kantamaan ykkösliberon vastuun, mutta Nohterilla on tavoitteena napata jollain aikavälillä ykkösliberon rooli. – Isoimmat kehityskohteet ovat leijasyötön vastaanotossa ja ylipäätään vastaanottopelaaminen, Nohteri tietää. Nuori mies kehuu vuolaasti Hurrikaanin ja Jussi Heinon harjoituksia, jossa tehdään asioita tosissaan.

Nohteri on erinomainen esimerkki siitä, kun nuorelle pelaaja- alulle annetaan mahdollisuus ja vastuuta. Jo menneellä harjoituskaudella Nohteri pääsi haistelemaan liigalentopalloa muutamien erien ajan. Luultavammin virallinen liigadebyytti tulee tapahtumaan jo tällä kaudella.

 

-HurrikaaniMedia-