Hurrikaani- Loimaa on solminut kaksi pelaajasopimusta. Joukkueessa jatkaa vuoden sopimuksella viime kauden kapteeni Tapio Toiviainen, sekä uutena miehenä joukkueeseen liittyy passari Jarno Koivuniemi. Toiviaisen sopimus on Hurrikaanille ja päävalmentaja Jussi Heinolle iso asia. – Totta kai yksi joukkueen johtavista pelaajista. Tapsa on nuoresta iästä huolimatta joukkueemme kokeneimpia pelaajia, ja samalla meidän nuorille pelaajille esikuva, Heino perustelee sopimusta.

Viime kausi oli koko Hurrikaani- joukkueelle haastava ja samalla iso pettymys, sillä joukkueen putoaminen puolivälierissä oli kova kolaus. Saman myöntää myös Toiviainen. – Kyllä viime kausi oli myös henkisesti haastava koronatilanteen takia. Vaikka edelliskausi jäi kesken, viime kausi ei ollut juurikaan helpompi. Oli vaikeaa ladata itsensä aina täyteen iskuun treeneissä ja peleissä, yleispelaaja myöntää. Kapteenin isoin toive ja tavoite on ensi kauden suhteen, että joukkue pääsisi pelaamaan kotisalissa yleisön eteen, eikä tyhjille katsomoille.

Alkava Mestaruusliigakausi on miehelle jo yhdeksäs, joista Hurrikaanissa on vierähtänyt kuusi. – Meillä on koossa jälleen hyvä joukkue. Se on nuori, mutta silti olemme varmasti yksi liigan suosikeista.

Uutena sopimuspelaajana Loimaalle saapuu passari Jarno Koivuniemi. Nuori mies on loimaalaiselle yleisölle vielä tuntematon, mutta parin viime kauden aikana Koivuniemi on ollut mukana Heinon ja Hurrikaanin harjoitusringissä. – Jarno on erittäin työteliäs ja ahkera. Hän on parin viime kesän aikana ollut meillä kesäharjoituksissa mukana, koska harjoitusmahdollisuuksia ei Sastamalan suunnalta löytynyt. Hienoa, että Jarno on nyt meillä mukana, Heino kommentoi. Koivuniemen tulon myötä joukkueen passariosasto on valmis, sillä ykköspassarin statuksella jatkaa nyt varusmiespalvelusta Santahaminassa suorittava Santeri Välimaa.

-HurrikaaniMedia-

#4